שלחתי עדשה לכיול במעבדה

• הוסף לסימניות
הם מבקשים את הגוף, כדי לבצע התאמה או משהו כזה,
קרה גם לכם?
תודה:)

• הוסף לסימניות
בהחלט

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, ועם עדשה חדשה לגמרי שהזמנתי, והתמונות יצאו מטשטשות מאוד.
אני עדיין מתלבטת, קצת פוחדת לשלוח אליהם את הגוף.

• הוסף לסימניות
יש גם כיול של עדשה חדשה לגוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה יוד;2039360:
אני עדיין מתלבטת, קצת פוחדת לשלוח אליהם את הגוף.

ממה את פוחדת?

• הוסף לסימניות
רוב הסטיות של המיקוד הוא בעדשה.
אם הם מבקשים לתקן את הבעיה ב'תיקון' של הגוף, זה פתרון בעייתי, כיון שהבעיה תהיה בעדשה אחרת.

• הוסף לסימניות
כשהם רוצים את הגוף זה כדי לשנות בו משהו כדי שיתאים לעדשה,
או
כדי לשנות בעדשה משהו על מנת להתאים אותה לגוף?
כי יש לי עוד עדשות ואני לא חושבת שיש בעיה בגוף המצלמה.(אולי כן?)
תודה לעונים:)

• הוסף לסימניות
יש מצב של 1 מינוס סטיה בעדשה ואחד פלוס בגוף כך שנראה לנו שהציוד שבו אנחנו מצלמים הוא בסדר....
ובאמת הבעיה היא בשני הדברים.

אני יודע שתיקון עדשות מקצועיות נעשות בצורה ממוחשבת ולא ידנית כמו שהייתה פעם.

המוסר השכל שיש לי בזה, היא לקנות ולתקן בחנויות מקצועיות ורשמיות.

• הוסף לסימניות
שלחתי לבית הצילום ברמת גן.
מכירים?
אפשר לסמוך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה