כללי שלחתי קובץ בג'ימייל והתחרטתי...

• הוסף לסימניות
ברור לי שהלקוח עוד לא פתח את הקובץ.
האם יש אפשרות לבטל את השליחה ולשלוח קובץ אחר?

תודה מאוד.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות...

• הוסף לסימניות
עצתי היא לשלוח עוד 15 מיילים עם הקובץ החדש, ואח"כ לשלוח הודעה שאיכשהו בטעות נשלח 15 מיילים וזה אותו קובץ, יש סיכוי סביר שאם הבן אדם עדיין לא קרא את המייל הראשון הוא גם לא יקרא אותו אלא יסתכל רק על המייל האחרון מקסימום על הבא אחריו.

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור ועל העיצות
במקרה שלי לא מדובר בכלל בפדיחות. ממש לא.

בטעות שלחתי קובץ בלי ההגהות האחרונות. סטו.
ולא רציתי לבלבל ולהטריח אותו בתגובות כמו: "לא שינת את הצבע... לא הורדת את הי' וכו')

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני הוספתי את האפשרות של ביטול כמו שקבלתי תשובה באשכול ההוא שפתחתי ומאז ראיתי שזה ממש מוצלח!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;1205859:
אני הוספתי את האפשרות של ביטול כמו שקבלתי תשובה באשכול ההוא שפתחתי ומאז ראיתי שזה ממש מוצלח!!!

הוספתי את זה כעת גם אני. באמת נראה הכרחי.

אבל אני רואה שיש לי אפשרות לבטל ל10 שניות בערך.
יש אפשרות לשלוט שזה יהיה ליותר מזה?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי זה עוד סיבה למה לעבוד עם "דרופבוקס".

• הוסף לסימניות
היכן ניתן להגדיר בgmail את אפשרות ביטול השליחה...?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה צריך את זה, במקום לעשות השהייה אפשר פשוט לעשות השהייה של היד לפני הלחיצה על העכבר ולחשוב שנייה, אני באמת רוצה לשלוח? בעצם לא! אולי כן?, אי אפשר לעשות את זה לבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1205847:
עצתי היא לשלוח עוד 15 מיילים עם הקובץ החדש, ואח"כ לשלוח הודעה שאיכשהו בטעות נשלח 15 מיילים וזה אותו קובץ, יש סיכוי סביר שאם הבן אדם עדיין לא קרא את המייל הראשון הוא גם לא יקרא אותו אלא יסתכל רק על המייל האחרון מקסימום על הבא אחריו.

מה שנקרא: לגרד את האוזן הימנית עם היד השמאלית! :p:D:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1205912:
אולי זה עוד סיבה למה לעבוד עם "דרופבוקס".

אתם עובדים קבוע עם דרופבוקס? גם בשביל לשלוח תמונה שתיים?
חשבתי שזה תחליף לג'מבומייל.

אשמח להחכים במה זה עדיף ממייל רגיל?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני גם הוספתי את אפשרות הביטול והארכתי את זה למקסימום שהוא 30 שניות.
זה עוזר בעיקר לשליחה בטעות שבאמצע הכתיבה נלחץ השלח. או ששוכחים לצרף קובץ וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה