אני מעונין ללמוד עם ילדים ורוצה לדעת באיזה תחומים הורים מחפשים ולפי זה לתת את המענה שלי
דבר אחד ברור!גם אנו שלחנו את בנינו ללמוד עם אברך לאחר שהבנו כי הוא בעל כשרון רב ונהנה מלימוד, ובקש ללא הרף מבעלי ללמוד אתו דפי גמרא בכל ערב.
אלא שבעלי עמוס ב"ה, ולכן בקש מאברך רציני (ירא שמיים במיוחד - כדי שירוויח עוד כמה דברים על הדרך) שילמד איתו 3 פעמים בשבוע. והילד היה מאושר!!
מדובר בילד בן 11.
טובי המחנכים טוענים שכמעט ולא שייך לימוד קבוע של אב ובנו שלא יסתיים בטעם חמצמץ!!!ידוע לי מקרוב על כאלו שטוענים שלא טוב שהאבא לומד עם הילד,
במיוחד כשזה נהפך למירוץ מי תופס את מי....
טובי המחנכים טוענים שכמעט ולא שייך לימוד קבוע של אב ובנו שלא יסתיים בטעם חמצמץ!!!
....בתור ילד לשעבר...
לא כל אחד מתאים וגם אם יש לו וותק בתחום..
זה מאוד קשה לפעמים אם לילד אין חשק ללמוד ואז החונך בדילמה קשה
אכן באמת לכאורה באבות ובנים אין לאבא זמן ללמוד עם הילד כמו שצריך אבל טוב לפחות שיש את אבות ובנים כדי שהאבא יאחז את זה....
אבל יש אחד הרב טאומן שהשטיה שלו שגם אבא וגם חונך לא בוחנים את הילד אלא רק לומדים איתו או מלמדים מבלי לבחון
@אהרן ש. אני מוצלח בקשר עם ילדים, ולמדתי שיטות איך להנחיל להם את לימוד הגמרא שידעו ללמוד לבד ולהצליח בס"ד.
א"כ, איזה בעיות של הורים אני פותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים