שואב שוטף שלחתם דרימי לתיקון? מה הייתה הבעיה? ומה אמרו/עשו במעבדה?

@ירחמיאל שני לדעתך {ולדעת @המענין }
במידה ואין לי אום על המסננת,
{כבר ניקינו עם זה הרבה, ורק פעם אחת נפלה המסננת בתוך המיכל תו״כ שימוש, וכפי הנראה באותו הפעם אז נפל האום ולא הבנו שזה הקטע ולכן הוא הלך לפח, ורק אחרי פתיחת האשכול נפל לי האסימון..
כדאי להשתמש במכשיר או שזה סיכון?
הבורג מחזיק עליו מאוורר שמונע את כניסת המים לאזור , וכנפי המאוורר הזה מעיפים את הלכלוך והמים לצדדים למרות יניקת האויר החזקה
ככל ואתה רואה שזה ממשיך להסתובב ללא בורג והפילטר האפור נשאר יבש
אז זה סימן שהוא מצליח לעשות את פעולתו למרות החיסרון.
אבל השאלה מה יקרה ביום שפתאום זה יפול ,
מצד שני בשביל זה יש את הפילטר שמונע כניסת מים אבל לא בצורה מושלמת

Nישהו יכול סופסוף
להראות בצילום איפה נמצא האום המדובר?

הבעיה אצלי שהמכונה לא שואבת מים
היא מנקה עם מים ולא שואבת

וממצב 'סקשן' כלומר שאיבה וודאי לא שואב כלום,
ידוע למישהו למה זה קורה ואיך מסדרים?
תודה רבה!!

אצלי זה נראה ככה,
אין פה שום אום: צפה בקובץ המצורף 1972253
מצטרפת לשאלה
בH12 PRO זה נראה כך
ואין שום מאווררר או חלק שמסתובב ומחובר עם בורג, רק פלסטיק שמפריד בין המיכל לפילטר
אז למה הפילטר מתרטב לי?
כרגע המכשיר עובד מעולה, ואני מאד מרוצה!
אני רק חוששת ממה שכתבו כאן שזה יכול להזיק למנוע
ואז אני אתקע עם השירות שלהם...

אני לא כ"כ מבין מה ההתרעמות,

כל התלונות פה הם לא שהמכשיר התקלקל או לא עובד,
סה"כ תלונה שהפילטר מתרטב ואולי ובדגש על אולי זה יהרוס את המכשיר,
אבל לבנתיים חוץ מתלונות על ריח רע מהמכשיר, לא קורה שום דבר,
זה ממשיך לנקות בכל הכח,
זה מכשיר מצוין שמנקה את הבית פיקס,
אז כן, צריך לדעת שכל תקלה טכנית שקורית במכשיר לא לשלוח לחברה עצמה לבנתיים עד שזה יטופל הנושא הזה,
וכמו כן תמיד אפשר לקנות מוצרי חילוף באלי אקספרס,
אחרי הכל בשום מוצר חשמלי אין אחריות על נזקים טכניים וחיצונים,
נכון, זה מעצבן שהפילטר מתרטב ויש ריח רע,
חוץ מזה הכל מצוין,

כותב אחד שיש לו את המכשיר למעלה משנה, וכבר מלפני חצי שנה יש לי את הבעיה הזאת של הפילטר,
ולבנתיים המכשיר עובד פיקס,
הריח לא משהו,
אז אחרי זה משפריצים ריח טוב
ונגמר הסיפור,

מקווה שהועלתי להוריד את מפלס הלחץ לכל מי שקנה את הדרימי,
תמשיכו לנקות לשבת
הכל טוב.
נראה שלא קראת טוב
התלונות הם על מכשירים שהתקלקלו או לא עובדים או אפילו לא עבדו מראש
ועל כך שמחכים 3 חודשים עד שמקבלים איזו תגובה מהשירות
שהיא כמעט תמיד "שמתם חומר לא שלנו" - ועלות התיקון היא 1500 שקל.

לדעתי כמי שמכירה כ-10 אנשים שיש להם דרימי והוא עובד תקין טפו טפו ושימשיך הלאה כך (כי כבר נלחצנו מהאשכול הזה)
נראה שאף אחד לא שיקר על אף אחד פה בהמלצות
כנראה שבאופן יחסי מרבית המכשירים אכן תקינים ועובדים כראוי או לפחות היו תקינים בזמן ההמלצה
ולכן התלונות וריבויים החלו רק עם עלית הפופולריות של המכשיר

קודם הטיפול היה יותר מהיר ולא היה כזה עומס של מכשירים תקולים
(אני קראתי פה במפורש על אנשים שתיארו שתיים שלוש שבועות לתיקון ועוד חשבו שזה המוןןן זמן)
והיו יותר נדירים מקרים של הלך המכשיר ואנחנו לא עומדים באחריות
ורק אחרי ההצפה של קנית המכשיר עד כדי שהוא אזל בכל מקום והמתינו לו שוב ושוב - נהיו מספרית יותר מקרים כאלו וההמתנה לתיקון התרחבה והלכה.

לאף אחד פה אין אינטרס לחלק מחמאות לדרימי בלי שמשלמים לו משכורת...
כשמרוצים ממכשיר נחמד מאוד להמליץ עליו.
כשלא מרוצים מהשירות נורא נחמד לקטר עליו

אגב, בעניין החומר, לי לא אמרו כלום על זה שהשתמשתי בחומר אחר (שאלו אותי בנקודת שירות ואמרו לי שאם הסיבה תהיה שהשתמשתי בחומר אחר - יחייבו אותי על התיקון)

לצערנו, גם באלטרנטיבות כמו טינקו לא מציעים אלטרנטיבה הרבה יותר טובה. גם שם לקוחות מדווחים על שירות איטי, תהליכים מסורבלים, דרישה לשליחת סרטונים ועמידות נמוכה של המכשירים בטווח הארוך. לצערי, אין כרגע מותג שיכול להתגאות בשירות ברמה שמגיעה לצרכן בישראל.
לא נכון, יש לי טינקו וכשהיתה תקלה תיקנו לי ממש מהר, בלי לחפור אם השתמשתי רק בחומר שלהם וכו'

הדגמים הרובוטיים גם עושים בעיות?
איך שירות התיקונים בדגמים הרובוטיים?

לנו הדרימי עבד נפלא כ5 חודשים, היינו מרוצים מאד, מאד.
גם אם לפעמים היה ריח רע / הקריינית התריעה לשווא וכו', מצאנו תמיד את מקור הבעיה, (סבון יתר במיכל, מיכל מלוכלך מדי, ועוד פרטים הקשורים לתחזוקה הגיונית של המכשיר)
עד שבפורים אחד השיכורים הקיא ישירות על בסיס הטעינה, ואנחנו הגדלנו לעשות ושטפנו (כן כן, זו היתה שטות, אני יודעת) את הבסיס היטב, מכל הקיא וה...
כמובן שבסיס הטעינה חדל מלעבוד,
ושלחנו אותו למעבדה בב"ב, שאגב הפסיקה לעבוד איתם יותר, בגלל חוסר האחריות תרתי משמע וחוסר השירות של החרה שאחראית על התיקונים.
הם הכריחו אותנו לשלוח גם את הדרימי עצמו, למרות שהוא עבד מעולה כשהטענו אותו אצל חברים ושכנים, אבל הם דרשו לקבל אותו כדי לוודא שלא בו הבעיה.
להזכירכם- זה היה מיד אחרי פורים - ועד היום זה לא חזר אלינו.
אשמח לקבל את המספר של קריסטיליאנו או מי שזה
תודה

הדרימי שלנו הפסיק להטעין את עצמו
נראה שיש קצר, כי יצא קצת אש כשהנחתי את השואב על עמדת הטעינה

ניסיתי היום להתקשר לשירות לקוחות שלהם,
נתתי את המספר שיחזרו אלי, עדין לא חזרו

מה אמורים לעשות?
לאיפה מביאים לתיקון? עם מי אמורים לדבר?
האשכול פה לא מעודד..
אני חייבת דחוף את המכשיר, לא יודעת איך להסתדר בלעדיו

מה לעשות?

תודה
תנסי לנקות טוב את החיבורים ולנגב חזק, ואח"כ לתת לזה הרבה זמן להתייבש

וממצב 'סקשן' כלומר שאיבה וודאי לא שואב כלום,
ידוע למישהו למה זה קורה ואיך מסדרים?
יכול לקרות כאשר הפילטר מלוכלך (החלק שנראה כמו תריסים אפורים)
תשטפו היטב ואחרי יבוש מלא תנסו שוב.

כן!!!
המכשיר עצמו מדהים! אבל מכשיר משוכלל מתקלקל ורגיש מאד
ושירות הלקוחות- עדיף שלא לדבר, רק אגיד ש3 חודשים המכשיר היה אצלם וחזר אלי רק אחרי שנדנדתי להם במשך תקופה מאד ארוכה.

בנוסף, היה לי שואב (ללא שטיפה) של דרימי, עבד מעולה במשך 4 שנים בלי לראות מעבדה
כך שמבחינתי המוצרים שלהם מעולים , אבל כשהשירות לקוחות אמממממ צריך לקחת את זה בחשבון מראש
הדגמים הרובוטיים גם עושים בעיות?
איך שירות התיקונים בדגמים הרובוטיים?

יש מצב שאחריות של יבואן מקביל יותר טובה?
השאלה שלי בעצם,
האם עדיף לכתחילה לקנות מכשיר מיבואן מקביל שחברת התיקונים שלו שונה?
מה אתם אומרים?

יש פה מישהו שקנה מיבואן מקביל - והוא לא מרוצה?

המכשיר שלנו בתיקון אצלם כבר חודשיים - אין בינתיים שום עדכון מה קורה איתו אנחנו מתקשרים אחת לשבוע לבדוק - 'היה עומס בגלל פסח' 'אין טכנאים כולם במילואים' ועוד תירוצים מתירוצים שונים, במייל אין מענה
כשהבאנו לנקודת שירות הנציגה שם אמרה - דרימי - קחו מינימום חודש - מחריד!
בנוסף אין להם נקודות שירות זמינות בכלל!! חבל שלא ידעתי על האפשרות לשליח עד הבית - הם לא הציעו את זה בכלל למרות ששאלנו כמה וכמה פעמים למה אין נקודת שירות קרובה - עד שהגענו לנקודת שירות לקח גם איזה חודש
זה כבר מחדל עצום יותר מהשאלה האם יש אחריות או אין שכמו שכתבו יכול להיות שמי שהשתמש בחומר לא שלהם לקח את זה בחשבון אבל למה אמור לקחת תיקון כל כך הרבה זמן?? ולמה בכאלה עלויות??
חשוב לי לציין שעד שהוא נשבר עבד פיקס בערך חצי שנה ויש לי הרבה שכנות שעדיין משתמשות בששון ככה שאני לא באה להגיד שיש הרבה תקלות, אבל כשיש תקלה והיא לא מטופלת ביעילות זה ממש מחדל.

חייבת לעדכן שהתקשרו אלינו היום מקריסטלינו ואמרו שהם מבינים שהמכשיר שלנו הגיע למעבדה מזמן וטרם קיבלנו מענה וזה משהו שהם לא היו רוצים שיקרה אז שולחים מכשיר חילופי שאמור להגיע מחר (הדגישו שלא מדובר על מכשיר חדש אלא מכשיר שהיה אצלם ובדקו שהוא תקין)
הנציג חזר על מה שכתבו פה - שהזמני טיפול של פלרום זה לא מה שהם רוצים והם בחיפוש לפתרון לשירות לקוחות יעיל יותר

חייבת לעדכן שהתקשרו אלינו היום מקריסטלינו ואמרו שהם מבינים שהמכשיר שלנו הגיע למעבדה מזמן וטרם קיבלנו מענה וזה משהו שהם לא היו רוצים שיקרה אז שולחים מכשיר חילופי שאמור להגיע מחר (הדגישו שלא מדובר על מכשיר חדש אלא מכשיר שהיה אצלם ובדקו שהוא תקין)
הנציג חזר על מה שכתבו פה - שהזמני טיפול של פלרום זה לא מה שהם רוצים והם בחיפוש לפתרון לשירות לקוחות יעיל יותר
ולמה התקשרו פתאום? מה שיתם כדי שזה יקרה?
פניתם לחנות או התקשרתם אליהם?
איך ידעו לפנות אליכם?

לי יש מכשיר שם כבר 4 חודשים

ולמה התקשרו פתאום? מה שיתם כדי שזה יקרה?
פניתם לחנות או התקשרתם אליהם?
איך ידעו לפנות אליכם?

לי יש מכשיר שם כבר 4 חודשים

האמת שגם שאלנו את עצמנו מה גרם לשיחה המלבבת
אני לא יודעת
אכתוב מה עשינו בנושא:
בעלי התקשר לפלרום אחת לשבועיים בערך לנדנד להם - ללא תועלת - כל פעם תירצו תירוצים (אולי עכשיו קריסטילינו קיבלו פירוט שיחות?)
כתבנו מייל נזעם לשירות לקוחות שמופיע באתר - ללא תגובה
ניסינו להתקשר לשירות לקוחות של קריסטילינו אבל זה היה אחרי שעות הפעילות ולא ענו לנו, ולא הספקנו להתקשר שוב.

הנציג היה ממש אדיב בטלפון, ממש ממליצה לכולם לפנות אליהם

א
האמת שגם שאלנו את עצמנו מה גרם לשיחה המלבבת
אני לא יודעת
אכתוב מה עשינו בנושא:
בעלי התקשר לפלרום אחת לשבועיים בערך לנדנד להם - ללא תועלת - כל פעם תירצו תירוצים (אולי עכשיו קריסטילינו קיבלו פירוט שיחות?)
כתבנו מייל נזעם לשירות לקוחות שמופיע באתר - ללא תגובה
ניסינו להתקשר לשירות לקוחות של קריסטילינו אבל זה היה אחרי שעות הפעילות ולא ענו לנו, ולא הספקנו להתקשר שוב.

הנציג היה ממש אדיב בטלפון, ממש ממליצה לכולם לפנות אליהם
אני פניתי לפלרום מידי יום + צילמומי מסך מהתכתבות.
במשך 4 חודשים....
אנסה עם קרסטילאנו

שואלת לאחר שקראתי את התגובות כאן, האם יש כאלו שהתקלקל להם המכשיר למרות שהם השתמשו רק בחומר מקורי?
יכול להיות שהבישום שיש בחומרים האחרים הורס את המכשיר???

אני לא יודעת
בכל מקרה אני השתמשתי בלא מקורי ופלרום לא האשימו את זה
כך שמאמינה שיש כאלו שכן וכאלו שלא
או שזה לפי קריזה...

אני לא יודעת
בכל מקרה אני השתמשתי בלא מקורי ופלרום לא האשימו את זה
כך שמאמינה שיש כאלו שכן וכאלו שלא
או שזה לפי קריזה...
נשמע מהפורום שהרבה השתמשו בחומר הלא מקורי. ובחוברת שלהם רשום שצריך להשתמש בחומר שלהם בלבד.
לכן מעניין אותי אם יש כאלו שהשתמשו בחומר המקורי ולא היתה בעיה.
ככה אולי יחסך בעיות להרבה כאלו שקנו בהמלצת הפורום.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה