- הוסף לסימניות
לא התקשרו בכלל לשאול מה הבעיה?אני שלחתי את השואב שלי עם מברשת ופילטר מאלי אקספרס... הם לא אמרו כלום
הם בכלל לא התקשרו אלי במהלך התיקון,
שלחתי, קיבלתי, זהו
כי אני שלחתי, אספו לפני כמה ימים ולא יצרו קשר
לא התקשרו בכלל לשאול מה הבעיה?אני שלחתי את השואב שלי עם מברשת ופילטר מאלי אקספרס... הם לא אמרו כלום
הם בכלל לא התקשרו אלי במהלך התיקון,
שלחתי, קיבלתי, זהו
עוד מישהו שהדרימי שלו הפסיק להוציא מים?
גם זה קשור ל'חומר שלא שלנו'?![]()
צודק לא יודעת למה קפץ יחד עם ציטוט אחר, סליחה.הי, @אם בישראל3
מה הסיפור עם התיוג שלי???
לא הבנתי מה הולך שם, אני לוחצת על הציטוט- מילים שמעולם לא כתבתי, אגב- ומגיעה להודעה ישנה שלי בנושא אחר לגמרי! מה הרעיון?צודק לא יודעת למה קפץ יחד עם ציטוט אחר, סליחה.
יש לי את אותה הבעה שדרימי לא מוציא מים איך זה נגמר אצלך?עוד מישהו שהדרימי שלו הפסיק להוציא מים?
גם זה קשור ל'חומר שלא שלנו'?![]()
פניתי לדרימי במספר *8959 והם שלחו לי הוראות מה לעשות, אם זה לא עובד הם מגיעים לאסוף את זה...יש לי את אותה הבעה שדרימי לא מוציא מים איך זה נגמר אצלך?
איפה אתה רןאה על הבקבוק שזה עם ריח??
אשמח אם תוכלי להעלות את מה ששלחו.פניתי לדרימי במספר *8959 והם שלחו לי הוראות מה לעשות, אם זה לא עובד הם מגיעים לאסוף את זה...
לא כתוב על הבקבוקאיפה אתה רןאה על הבקבוק שזה עם ריח??
הבקבוק ללא הריח נראה זהה לגמרי
לא הבנתם
שלחו לי כמה קישורים ליוטיובאשמח אם תוכלי להעלות את מה ששלחו.
תודה רבה
לא הבנתם
יש לי בקבוק של דרימי בבית.
נראה בול כמו בתמונה
איך אני יודעת אם זה זה, או שזה כמו שלכם עם הריח?
אם על הבקבוק לא כתוב כלום....
הבקבוק סגור....
והבקבוק בלי הריח- נראה גם הוא ככה בדיוק.....
לא כתוב שום דבר על הבקבוק שלכם??
@במיטב היגיון ???
www.dreame-israel.co.il
לא הבנתי.
אני אומרת שיש לי בקבוק חדש בבית, סגור,לא הבנתי.
אם יש לכם בבית בלי ריח, אז זה לא כמו באתר...
המוצר שנמכר באתר כתוב שזה עם ריח, והוא אכן כזה, מניסיון.
הלך לכם ה"מנוע ההפרדה"אשמח לעזרת הקהל ...
אם הפילטר מתרטב , יש איך למנוע או לטפל בזה או שחייבים לגשת לשירות לקוחות ?
המים עולים בזמן שימוש או ניקוי עצמי עד המנוע..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים