שואב שוטף שלחתם דרימי לתיקון? מה הייתה הבעיה? ומה אמרו/עשו במעבדה?

אשמח לעזרת הקהל ...
אם הפילטר מתרטב , יש איך למנוע או לטפל בזה או שחייבים לגשת לשירות לקוחות ?
המים עולים בזמן שימוש או ניקוי עצמי עד המנוע..
שלום
יש לנו בעיה בדיוק אותו דבר
מה עשיתם בסוף?

הלך לכם ה"מנוע ההפרדה"
זה המאוורר השחור שמתחת לפילטר
הוא אמור להסתובב בלחץ השאיבה ולמנוע ממים ולכלוך להתקרב לפילטר
כשהוא נתקע ולא מסתובב המים עולים עם לחץ היניקה לתוך הפילטר וגם למנוע

תנסה לפנות לשירות לקוחות
במעבדה הקודמת היו מתחמקים עם 2 תירוצים: 1. אין אחריות על פלסטיקה 2. השתמשת בחומר לא של דרימי
עכשיו יש מעבדה חדשה
תנסה לברר מה הם יכולים לעזור
ומקסימום תקנה מיכל חדש באליאקספרס (בזה היו מאיימים שמי שקונה מיכל באלי אק' מאבד את האחריות )
תוכל בבקשה לשלוח לינק?
תודה רבה

אשמח לעצתכם
ניקתי את מיכל המים המלוכלכים יסודי... (עושה את זה כל תקופה)
ועכשיו הדרימי מסמן לי שמיכל המים המלוכלכים מלא ולכן הוא עוצר את העבודה
מה ניתן לעשות?
החלקים יבשים כבר כמה ימים...

תוכל בבקשה לשלוח לינק?
תודה רבה
באתי לעדכן
ולנקות את שם השירות של חברת דרימי.....
התקשרתי לשירות לקוחות עם הבעיה שלי (ראו לעיל)-ענו תוך פחות מ3 שניות. באדיבות ונחמדות
שמעו את התקלה ואמרו לבוא לתל אביב לסניף (או לחכות לשליח-אבל אז ייקח יותר זמן). בעלי נסע. (אחרי חיפוש חניה שם. זה כן) יצא מהשירות עם מכשיר דרימי מתוקן תוך כרבע שעה! והכל באדיבות ונחמדות .
(וכמובן לא בדקו ולא דיברו על אחריות בכלל או חומר שמשתמשים... פשוט לקחו והחזירו מתוקן)

אשמח לעצתכם
ניקתי את מיכל המים המלוכלכים יסודי... (עושה את זה כל תקופה)
ועכשיו הדרימי מסמן לי שמיכל המים המלוכלכים מלא ולכן הוא עוצר את העבודה
מה ניתן לעשות?
החלקים יבשים כבר כמה ימים...
לפתוח במיכל כל מה שניתן ולנקות
לי היה כך, אחרי פתיחה וניקוי של הפילטר[?] לא יודעת איך נקרא
הבעיה הסתדרה

בגלל שלא קיימים במלאי חומרי שטיפה מקוריים לדרימי מלבד חומר של 500 מ"ל במחיר הזוי! אני שואלת כאן בפורום למי יצא להשתמש בחומרים שאינם מקוריים לאורך זמן ולא קרה להם תקלות?
אשמח לכל תגובה בעניין.

לכולם באו לקחת את המכשיר מהבית?
אמרו לנו בדרימי לנסוע איתו לנקודת שירות שלהם

למישהו קרה שהדרימי מוציא מים מלמטה כל הזמן??
אחרי שימוש איתו הבית עם סימנים רטובים ומיד אני חייבת להוציא את המיכל של המים הנקיים כי אחרת הכל יהיה שלולית.

לכולם באו לקחת את המכשיר מהבית?
אמרו לנו בדרימי לנסוע איתו לנקודת שירות שלהם
לחרדים הם מבקשים לקחת.
עם הסבר שאין להם סמארטפון וממילא לא יכולים לשלוח תמונות לוואצאפ, משהו כזה.

זה לא קשור לסמארטפון אני שלחתי תמונות ובכל זאת אמרו לי להגיע לנקודת שירות שלהם.זה לא משנה.

המכשיר שלי בתיקון כבר כמעט חודש וחצי!!!!!! [הם התחייבו ל14 ימי עבודה-בפועל למעלה מ20 יום(היו חגים וכו')], בטלפון הם אומרים 'אני שולח/ת בקשה למעבדה לזירוז'.
אז אולי באמת כדאי לבוא עצמאית ושיתקנו במקום?!

את לא מגיעה עצמאית ולא מתקנים במקום
את שמה את זה בחנות שמעבירה את זה אליהם. וכן גם לי זה לקח כמעט חודשיים(אולי יותר אפילו)
ולא הייתה לי תקלה-בסה"כ להחליף חלק שנשבר

את לא מגיעה עצמאית ולא מתקנים במקום
את שמה את זה בחנות שמעבירה את זה אליהם. וכן גם לי זה לקח כמעט חודשיים(אולי יותר אפילו)
ולא הייתה לי תקלה-בסה"כ להחליף חלק שנשבר
באתי לעדכן
התקשרתי לשירות לקוחות עם הבעיה שלי (ראו לעיל)-ענו תוך פחות מ3 שניות. באדיבות ונחמדות
שמעו את התקלה ואמרו לבוא לתל אביב לסניף (או לחכות לשליח-אבל אז ייקח יותר זמן). בעלי נסע. (אחרי חיפוש חניה שם. זה כן) יצא מהשירות עם מכשיר דרימי מתוקן תוך כרבע שעה! והכל באדיבות ונחמדות .
(וכמובן לא בדקו ולא דיברו על אחריות בכלל או חומר שמשתמשים... פשוט לקחו והחזירו מתוקן)

בגלל שלא קיימים במלאי חומרי שטיפה מקוריים לדרימי מלבד חומר של 500 מ"ל במחיר הזוי! אני שואלת כאן בפורום למי יצא להשתמש בחומרים שאינם מקוריים לאורך זמן ולא קרה להם תקלות?
אשמח לכל תגובה בעניין.
אני כבר שלושת רבעי שנה אבל בכמות עדינה

המכשיר שלי בתיקון כבר כמעט חודש וחצי!!!!!! [הם התחייבו ל14 ימי עבודה-בפועל למעלה מ20 יום(היו חגים וכו')], בטלפון הם אומרים 'אני שולח/ת בקשה למעבדה לזירוז'.
אז אולי באמת כדאי לבוא עצמאית ושיתקנו במקום?!
גם לי היה ככה
הדרימי אצלם חודשיים!! מערב החגים
וממש לא שרדתי בלי זה
צלצלתי פעמיים ואמרו ששולחים בקשה שיחזרו אלי
תכלס השבוע שוב פניתי אליהם והתעקשתי שאני רוצה לדעת מה קורה עם זה
קיצר, אמרו ששולחים לי השבוע מכשיר חדש

אז היה שווה החודשיים בלי, כדי לקבל מכשיר חדש

כ"כ הרבה תקלות..
מענין אם החזיק למשהו יותר משנה בלי תקלות

באתי לעדכן
אשמח לקבל כתובת של המקום שקיבלת בו כזה שירות.
תודה

H12 Dual שאחוזי הסוללה נגמרים בקצב של אחוז אחד לשניה. כל שנייה יורד אחוז אחד מהסוללה.
(במידה ומוטען מלא אפשרי להשתמש בו מקסימום דקה וחצי-שתיים)
מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
אשמח לכל עזרה שהיא

אני שלחתי לתיקון (באתי למעבדה בת"א אחרי שהם הציעו לי שליח) למחר כבר הודיעו שמתוקן והחליפו חלק. בפועל לא הבעיה לא סודרה. אני חושד בחלק אחר שהוא הבעייתי, אבל מה שהם חשבו שיפתור את הבעיה הוחלף תוך יום.
מצד שני מדובר בשואב רובוטי מהסדרה היקרה אז אולי שם השירות אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה