- הוסף לסימניות
למי שצריך להכניס - צריך להכניסלא צריך להכניס להורים חרדות וכו'!
ומי שלא נגועה בזה - יודעת שלא היו לה 20 שיחות שלא נענו מכל מיני מספרים של אנשים שנתנו לילד שלה את הטלפון בשעת מצוקה...
וטוב שאת לא מכירה את התופעה...
למי שצריך להכניס - צריך להכניסלא צריך להכניס להורים חרדות וכו'!
באשכול הזה לא מחנכים אף אחדנקודה לא קשורה אבל...
פעם שלחתי ילד עדין נפש שבקושי הולך לחנויות ורצה לקנות קלפים הבאתי לו אשראי , פגשה אותו בחורה ברחוב והחליטה שהיא תחנך ילד שגנב את האשראי אז היא לקחה לו את זה מהיד, והוא לא ידעה מה הוא אמר לעשות למרות שהוא בישן הוא אמר לה תחזירי לי והיא לא התיחסה (גם אם את חושבת שתפסת משהו לחנך יש דרך!) ולא רצתה להחזיר לו, אמרה לו שהיא תתקשר לאמא שלו בסוף החזירה לו ועזבה אותו .....
לא ראיתי בעיה במה שכתבת סתם העלת בי משהו שגם ילד חסר אונים, באיזה רשות לוקחים לו משהו מהיד, שיהיה מודעות גם לכאלה אנשיםבאשכול הזה לא מחנכים אף אחד
רק מעלים מודעות ומבקשים יפה
תהיו זמינים
וזהו
בניגוד למה שהבחורה עשתה
לא מבינה את ההיגיון שלה
דוקא היה לי שכנים שתמיד היו קונים ותמיד הילדים אחרי כמה זמן היו מאבדים את הטלפוןאפשר לחשוב כמה כבר עולה מכשיר פלאפון וסים חודשי?
אין לכם מושג כמה עגמת נפש זה יכול למנוע (ולפעמים גם יכול להציל ואכמ"ל וד"ל!!!!)
יצא לי להתקל בהזנחה הזו כמו פעמים, וזה מרתיח כל פעם מחדש!
זה לא חייב להיות עניין של כסף.אפשר לחשוב כמה כבר עולה מכשיר פלאפון וסים חודשי?
אין לכם מושג כמה עגמת נפש זה יכול למנוע (ולפעמים גם יכול להציל ואכמ"ל וד"ל!!!!)
יצא לי להתקל בהזנחה הזו כמו פעמים, וזה מרתיח כל פעם מחדש!
אני לא כל כך מבוגרת ובילדותי לא היו סלולריים ונסענו בשני אוטובוסים להרבה מקומות בגיל מאד מוקדם, כולל קניות של ירקות בשוק מחנה יהודה, בלי שום שום שום אמצעי התקשרות.יצא לי להתקל בהזנחה הזו כמו פעמים, וזה מרתיח כל פעם מחדש!
ולפעמים גם יכול להציל ואכמ"ל וד"ל!!!!)
מכעיס ממש! יכול לעשות טראומה לילד!נקודה לא קשורה אבל...
פעם שלחתי ילד עדין נפש שבקושי הולך לחנויות ורצה לקנות קלפים הבאתי לו אשראי , פגשה אותו בחורה ברחוב והחליטה שהיא תחנך ילד שגנב את האשראי אז היא לקחה לו את זה מהיד, והוא לא ידעה מה הוא אמר לעשות למרות שהוא בישן הוא אמר לה תחזירי לי והיא לא התיחסה (גם אם את חושבת שתפסת משהו לחנך יש דרך!) ולא רצתה להחזיר לו, אמרה לו שהיא תתקשר לאמא שלו בסוף החזירה לו ועזבה אותו .....
את צודקת. העלית נקודה בצורה יפה ומכובדת.באשכול הזה לא מחנכים אף אחד
רק מעלים מודעות ומבקשים יפה
?יש מדבקות שמחלקים.
וכן הולכים לבד לקניותזה לא חייב להיות עניין של כסף.
בקהילה שלנו ילדים וילדות לא יוצאים מהבית עם פלאפונים, זה חלק מהתקנון.
לא רוצה להיכנס לנכון או לא נכון כי זה לא רלוונטי, רק להעלות עוד סיבה הגיונית חוץ מ"הזנחה".
יש בעיה בבעלות על פלאפון או בשימוש בפלאפון?בקהילה שלנו ילדים וילדות לא יוצאים מהבית עם פלאפונים, זה חלק מהתקנון.
אני לא כל כך מבוגרת ובילדותי לא היו סלולריים ונסענו בשני אוטובוסים להרבה מקומות בגיל מאד מוקדם, כולל קניות של ירקות בשוק מחנה יהודה, בלי שום שום שום אמצעי התקשרות.
קשה לכנות שכבה שלמה של אנשים כמי שסבלו כולם כולם מהזנחה....
נראה לי שקצת קצת נסחפנו עם הצורך בתקשורת צמודה צמודה צמודה.
ההתמודדות עם פתרון בעיות לבד בלי להרים כל שניה טלפון, לא ממש מחלישה.
נ"ב, לצערינו, ילדים לא מצליחים לשלוף סלולרי אם הם חלילה נקלעים למצב בו הם זקוקים למוגנות. אז הדברים האלו פחות רלוונטיים:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים