עזרה שלח לחמך-קיים בבני ברק?

• פותח הנושא RRL
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חלוקת לחם? איפה?

• הוסף לסימניות
כל יום ברחוב האלשיך בבני ברק במחיר ממש נמוך.
ביום שלישי- מול כולל מונסי ברחוב מלצר בחניה משהו בשם היימן. - חינם לחמים של מאפיית מחמצת. גם לבן , גם מלאים, גם ללא גלוטן.

• תודה
Reactions: RRL
  • הוסף לסימניות
בימי שני פעם בשבועיים קיים? של אנג'ל?

• הוסף לסימניות
כל יום ברחוב האלשיך בבני ברק במחיר ממש נמוך.
ביום שלישי- מול כולל מונסי ברחוב מלצר בחניה משהו בשם היימן. - חינם לחמים של מאפיית מחמצת. גם לבן , גם מלאים, גם ללא גלוטן.
ביום שלישי באיזה שעות וכמה מותר לקחת?

• הוסף לסימניות
יש גם בירושלים?
אם כן איפה?
והאם המחמצת הוא גם בלי משפר \אבקת אפייה?
מי שיכול לעזור תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש בירושלים בנקודות רבות בכל שכונה. תבררי אצלך בשכונה

• הוסף לסימניות
איפה אני יכול לברר????
האם יש לכם מספר של האירגון ואני אשאל אותם ???
אם כן אנא תעלו את זה כאן דחוף מאוד!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי זה המיטב מבצע שלח לחמך ומחלק לחמי אנגל בנווה יעקב רצינו להודות ולברך

• הוסף לסימניות
יש את זה גם במודיעין עילית?
ואם כן יש קרטיונים לקבל
איך מקבלים

• הוסף לסימניות
יש את זה גם במודיעין עילית?
ואם כן יש קרטיונים לקבל
איך מקבלים
בק"ס זה שייך למתן בסתר
נראה לי שבגדול כולם יכולים לקחת
(כמות סבירה, כן? לא קרטון שלם...)

• הוסף לסימניות
אמרו לי שזה בכלל פיצוי של חברות הלחם על מחיר שלקחו לא ע"פ חוק ולא קשור לקופות צדקה, זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה