כללי שלט באורך 10 מטר

• הוסף לסימניות
אני באמצע להכין את השלט והקובץ כבד כבד מאד והמחשב לא נותן לי לבצע פעולות כי הדיסק מלא כמה שאני מנסה למחוק והתחלתי עם 10 גיגה שנותרו בבת אחת זה קופץ לי ל1 גיגה אני ביאוש צריכה את השלט מחר בבוקר ולא מצליחה לעבוד עליו
יש פתרון? אני ממש ביאוש!
לשאלת הבית דפוס הם אמרו לי להכין קובץ בגודל מקורי ברזולציה 100 זה הגיוני?
ואולי אם אני יעשה 10 אחוז ברזולציה 600 זה יהיה קובץ יותר נורמלי אבל באותה חדות
מידות השלט הם 10 מטר באורך ו2 מטר בגובה
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תעשי 1:10 בגודל ושיגדילו למקורי. תרשמי להם שהמחשב עושה בעיות.

• הוסף לסימניות
כלומר לעבוד על 100 ס"מ על 20 ס"מ ברזולוציה 600?
ואני לא מדברת על הקובץ המקורי שעבדתי עד עכשיו והוא לא נותן לי לשמור אותו כי אין מקום במחשב
אז אני צריכה להתחיל את כל העבודה מחדש. אוף!

• הוסף לסימניות
בדיוק. אבל אם את יכולה עדיף לעשות הכל באילוסטרייטור אם את עושה בפוטושופ ולא צריכה תמונות. הוא הרבה יותר קליל.

• הוסף לסימניות
אין מצב!
זה שלט חסידי למהדרין מלא פוטושופ

• הוסף לסימניות
אז 1:10 ולשמור בPDF כPRESS QUALITY אחרי שבדקת שהכל יוצא בסדר והכל מופיע. תעשי גם שיטוח שכבות שיהיה מה שבטוח.

• הוסף לסימניות
אני בניתי השבוע כזה שולט 10*2 בניתי על 100*20 ברזולציה של 300 פיקסלים לסנטימטר

• הוסף לסימניות
ככה?
כמה שקל לך כל הסיפור? הצלחת לעבוד על זה נורמלי?

• הוסף לסימניות
משהו כמו 500 MB
ועבדתי ע"ז מאוד טוב

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא מבינה מה מפריע לאנשים ששלט כזה יהיה חד וברור ברמה של 100%.
אם אפשר אז למה לא, אבל תכלס' אף אחד לא מסתכל על השלט אחד על אחד, הוא תולה רחוק וגבוה ורואים אותו במבט כללי, למי יפריע אם הוא יהיה קצת מפוקסל.
צודקת או לא?
מעניין אותי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה