יעקב גרפיקה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני צריך לעצב שלט בגודל 2 מטר על מטר...
איזה גודל דף אני פותח???
תודה מראש!
איזה גודל דף אני פותח???
תודה מראש!
נכתב ע"י ליפשיץ;571773:תלוי בחומרים שאתה משתמש ודרכי הסגירה שלהם.
נכתב ע"י mig;571768:פיקסלי רבע. (ויש אומרים שאף הוא עשירית)
נכתב ע"י יעקב גרפיקה;571789:אפשר לפרט קצת יותר???
זה בעיקרון תמונה כמעט בלי עיצוב עם סגירה ב- P.D.F.
תודה רבה...
נכתב ע"י דויד א;571795:שמעתי על זה
איך זה מסתבר?
נכתב ע"י Shia;571808:תעבוד בגודל מלא, ברזולוציה של 50-100 DPI. זה הכל.
למה מתכוונים המבינים באומרם 50-100, או 100-150?נכתב ע"י arye770;571879:תתן תגודל המלא. (2 מטר על מטר) ותגדיר 100-150 DPI
נכתב ע"י pr;571934:למה מתכוונים המבינים באומרם 50-100, או 100-150?
זה די משמעותי, לא?
נכתב ע"י יעקב גרפיקה;571949:כן, גם אני חשבתי כך....
זה די משמעותי ההבדל,
משהו יכול להגיד במדויק על כמה dpi צריך לשים???
תודה, ולילה טוב.
נכתב ע"י pr;571967:וסליחה על ההידחפות, אבל אוסיף שאלה - האם זה אותו דבר בגודל גליון? (מטר על 70)
עדיף לעבוד בגודל המקורי ובחצי מהרזולוציה?
נכתב ע"י אביה;572024:בבטחון
עשירית מהגודל (10%)
600 dpi
אין מצב שהאיכות תיפגע
יש לי כאן בבית שלט שהודפס ככה, האיכות נהדרת
נכתב ע"י pr;571934:למה מתכוונים המבינים באומרם 50-100, או 100-150?
זה די משמעותי, לא?
נכתב ע"י יעקב גרפיקה;571949:כן, גם אני חשבתי כך....
זה די משמעותי ההבדל,
משהו יכול להגיד במדויק על כמה dpi צריך לשים???
נכתב ע"י מי;572118:קל יותר להחזיק ראש בגודל של אחד לאחד ברזולוציה נמוכה.
וואו איזה תשובה מושקעת....נכתב ע"י Shia;572310:בואו נעשה סדר בדברים.
כולנו יודעים שכשמוציאים קטלוג או פלייר וכד' לדפוס, הרזולוציה הרצויה היא 300DPI.
דהיינו 300 פיקסלים משמשים כדי לתאר כל אינץ' מרובע בדף.
וכו'.
נכתב ע"י YAFAS1000;572317:גודל קובץ
20X20
על רזולוציה של 400
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים