אם הבנתי את השאלה נכון, את הקובץ ניתן להכין חצי מהגודל הסופי (לפעמים גם רבע) כל עוד זה על 300 DPIנכתב ע"י mbi;554807:תודה
האם אני פותחת קובץ בגודל כזה או משהו יחסי יותר קטן?
בטוח שזה המידות שעבת עליהם?נכתב ע"י גולד;554933:אני עיצבתי לאחרונה שלט בגודל הזה בדיוק,(3.00*1.50 מטר)
המידות שאני עבדתי עליהם היה : 30*10 ס"מ, ברזולוציה-650
זה יצא חד כמו סכין
להקטין את המידות ואחר כך להגדיל רזולוציה- לא נותן כלום.נכתב ע"י גולד;554933:אני עיצבתי לאחרונה שלט בגודל הזה בדיוק,(3.00*1.50 מטר)
המידות שאני עבדתי עליהם היה : 30*10 ס"מ, ברזולוציה-650
זה יצא חד כמו סכין
יתכן שטעיתינכתב ע"י א ל י;555068:בטוח שזה המידות שעבת עליהם?
זה לא אותה פורפורציה...
זה אמור להיות 15*30 לא?!
לא הקטנתי ואח"כ... , מלכתחילה נתתי לו רולוציה 650 בגודל הנ"ל, וזה לא חייב להיות דוקא חצי מהגודל, אני עשיתי עשירית מהגודל וזה יצא מאוד איכותי בדפוס,להקטין את המידות ואחר כך להגדיל רזולוציה- לא נותן כלום.
לדוג'- קובץ במידות רגילות ברזולוציה 300 יהיה שווה לקובץ ששטחו חצי אך רזולוציה 600.
במקרה שלך- כאילו עבדת על 20*60 ברזולוציה 300 (בערך)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יידי כץ, עושה שמח, שמח-לעזור ועוד 11 משתמשים14 //