כללי שלט וסמל חסידי

• פותח הנושא תפארת1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כרגיל וילונות ועמודים... אבל בכ"ז שלט. חווו נא דעתכם

קבצים מצורפים

• האלמין3.jpg
    KB 891.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מסובך מדי לטעמי

הנסיון לעשות עומק מסבך את התמונה בעין

סה"כ סטנדרטי לגמרי,הייתי עושה משהו חלק יותר פחות אלמנטים

• הוסף לסימניות
יש פה נסיון לעשות עומק בלי שום משחקים של תאורה.
זה עושה בלאגן בהבנה.

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים! העומק עושה משהו מיוחד מתחשק לשבת שם ולנגן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חסרות הצללות.

• הוסף לסימניות
אם אפשר לבאר לי בענים\ןההצללות

מה ואיך כדאי לעשות

• הוסף לסימניות
את יצרת הדמיה של סביבה שאמורה להיראות ריאליסטית.
בסביבה ריאליסטית, כל גוף מטיל צל.
את צריכה להבין איך בנויה התאורה ולאיזה כיוון יפלו הצללים.

זה יתן לך מימד הרבה יותר חזק של עומק.

• הוסף לסימניות
שמחת בית עלמין?
זה לא לעג לרש?
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;514612:
שמחת בית עלמין?
זה לא לעג לרש?
;)

גמני תהיתי לגבי זה....

• הוסף לסימניות
"האלמין" חסידות חיה וקיימת עכ"פ אדמו"ר אם לא חסידים ולא סתם אדמו"א אלא כזה שמחתן נכדים..!

• הוסף לסימניות
זה יפה מאוד-
ברשותך כמה הארות...:
*משהו מפריע לי בכיתוב על הווילונות שבצדדים, הכתב אמור לעניות דעתי להיות ישר ולא אלכסוני- כי הווילון ישר ולא מלוכסן.
*לגבי הטקסט המלוכסן הפנימי יותר- הזווית שלו אמורה להיות תואמת לזווית שביחס הגובה בין שני העמודים... (אם יש אלכסון- העמוד החיצוני יותר אמור להיות למעלה יותר כי הוא רחוק יותר מהעמודים הפנימיים... (אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת)).

בכל מקרה- בהצלחה. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה