כללי שלט זמני כניסת שבת

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות על שלט בכניסה לעיר. משהו שמתחלף מידי שבוע

קבצים מצורפים

• 4זמני כניסה ויציאה-.jpg
    1.1 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
צבעים יפים אבל נראה לי שהשלהבות תקועות בשום מקום וכן הפרחים הללו מזכירים לי חתונה כלה ולא שבת
אולי שימי שם חלות ומאחוריהם נרות פמוטים וכו

• הוסף לסימניות
סגנון מאוד יפה!
אני גם בעד להחליף את הפרחים.
אולי תחליפי את הירוק לב'ז ותמשכי את הנרות כך זה נראה קצת תקוע...
ושמי לב שהלוגו מאוד מפוקסל.
שבת שלום!!!!

• הוסף לסימניות
אולי תוציאי את הפנינים. השלהבת השניה נראת באויר. האם אלו הצבעים?- קצת מדי זורח

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה מעוך קצת לרוחב, לא? כאילו צריך להקטין קצת מהגובה שלו כדי להחזיר לפרופורציה.

• הוסף לסימניות
היתתי משנה את הפרחים.
את השלהבות הייתי משנה או שמה נרות שבת ממש.

לגבי הלוגו,
כדאי לכתוב מה זה "חלב חיטים" ????

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להבליט יותר את העיקר- זמני השבת (זה לא פרסומת למשהוא אלא מודעה שבאה לתת מידע)

• הוסף לסימניות
דוקא הנרות באויר גרמו לי להסתכל על המודעה ולעצור לבדוק אותה
אהבתי את הצבעים הם נראים לי בולטים לשלט שאמור להראות מרחוק

• הוסף לסימניות
כדאי להוסיף עוד שלהבת קטנה באמצע בין שני השלהבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה