כללי שלט - חוות דעת

• הוסף לסימניות
זה הפעם ראשונה שאני בונה שלט גדול,
מהו חוות דעתכם על זה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 948.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מיוחד!!!! אהבתי מאד את השלט.

יש אפשרות להגדיל את הבנין במרכז, על כל המכלול שלו? (הכתר, העמודים, הכיתובים) נראה לי שאז השלט יראה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
את הציטוט "הרחיבי מקום אהלך"... הייתי שמה במרכאות ואולי גם רושמת את המקור-ספר ישעיהו.

• הוסף לסימניות
יפה ומיוחד!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
את צבע הוילונות הייתי הופך לצבע שישבור את הרקע החום הכללי של העיצוב.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
אבל צריך לשנות קצת את הצבעים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

למרות שמשהו לא הסתדר לי בעיניים עם העמודים למעלה, וכן נראה לי שצריך לסדר את הגרשיים.

• הוסף לסימניות
יפה
תן מעט איוורור בחלק האמצעי, כדי שהבניין ייראה
רווח בין העמודים הרם מעט את הכתר הורד מעט את הסרט
את התאריך שבפנים הייתי מוחק - לא נראה, ויש אותו בצד שמאל
נסה לשחק מעט עם הצבע של הוילונות הכהים למעלה

• הוסף לסימניות
מיוחד!,
אולי להמשיך קצת את התכלת, החום כבד מידי או בוילונות או למטה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, צריך יותר קונטרס.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, נכרת השקעה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה