כללי שלט - חוות דעת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חו"ד על השלט

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו, איזו התקדמות!!!
הפתחים הצדדים לתמונות -יפהפיים.
לענ"ד חסר גוון חי בשלט. אולי הוילונות יאה להם גוון חי יותר.

ו... תתכונן לנעילה..
נכתב ע"י סדר באתר;299859:
אין לפתוח אשכולות כפולים. יש להמשיך את הנושא באשכול הנוכחי..:mad::D

• הוסף לסימניות
לא ידעתי, מקוה שיוותרו לי הפעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתתיהו;299861:
מקוה שיוותרו לי הפעם.
אינמצב...

הגדלתי, אז עוד כמה משו'אים:
הבחירות לא מספיק מדויקות, במיוחד מצדדי הפתחים הנ"ל, רואים שם ממש בבירור ת'מקור.. וכן בוילונות -רואים שם שרידים ארכיאולוגיים..;)
המלבן "של הגרדיאנט החום מתחת לברוכים הבאים בתחתית":) -החלק העליון שלו בכוונה נגמר בחדות?

• הוסף לסימניות
אחמ... אחמ... התקדמות אדירה.

למה הרקע שחור?

• הוסף לסימניות
"ותמיד לבחור", לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון, אתה יכול אולי להסביר לי במילים פשוטות, אני מעוניין לשמוע ולתקן,
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
כדאי לשחק קצת עם הצבעים, ולהוסיף צבע בכיתוב שבתוך הכרזה, הוא לא ברור כל-כך.
וכן להקטין את הברוכים הבאים בשם ה', שלא ייגע בקצוות.

• הוסף לסימניות
אה.. אוקי:

א. הבחירות/ צריבות של התמונות לא מספיק מדויקות, גם ב'פתחי' התמונות -בשערים האלו משני הצדדים -רואים שם את השרידים של התמונה המקורית, וגם בוילונות.

ב. הריבוע החום בתחתית השלט, שמתחת למילים "ברוכים הבאים", נגמר מאד בחדות, בבת אחת, בחלק העליון שלו.

מקווה שהבהרתי ת'עצמי.. :)

ו... יפה לך אהבת הביקורת...:p

• הוסף לסימניות
תודה, "ביקורת בונה", ועדיף לי שאתה תגיד לי את זה מאשר הלקוח המזמין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה