כללי שלט חסידי

• פותח הנושא if
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;343285:
מצחיקים האנשים פה בפורום, שואלים שאלה על תימחור, וכולם מחווים דעתם על העבודה במקום להתייחס לשאלה.

ואם בכל אופן משהו צורם לי, מותר?:cool:

אין מה לומר על רמת העבודה, מדהימה.

לא מצא חן בעיני הכנפיים בצידי הסמל, זה עשה לי קצת קונוטציה 'גויית', רק לי זה צרם?

• הוסף לסימניות
SHIA וטרמפולינה
הוצאתם לי ת'מילים מהפה.....

• הוסף לסימניות
אתם טועים.
נכון שזה נשמע מאוד מגוחך לומר "תתמחר לפי הגודל"
אבל זו לא המצאה שלי.

נכון שבחוברת הרבה מהגרפיקאים לוקחים לפי עמודים או לפי שעות. כך גם במודעות לעיתון וכדו'.

אבל בבאנרים לאירועים, בגלל שקשה לתמחר את זה. כי הרי העבודה לא תמיד יותר קשה מאותו דבר רק בקטן. אלא מה? יש כאן כמה גורמים שמשנים את התמונה.
1. צריך יותר דיוק בעבודה כי ההדפסה בגדול.
2. יותר אנשים ייראו את זה ולכן העבודה צריכה להיות יותר מדוייקת.
ועוד כמה.

מה עוד, שקשה מאוד לתמחר בכלל ובפרט לכזו עבודה. כי גם אם למשל לקח לבן אדם לעשות את העבודה שבוע, אבל זה בגלל שהיו לו אלף רעיונות... ולא הלקוח אשם.

אז אני התייעצתי בעבר על כזה דבר והתוצאה החד משמעית היתה (מהרבה אנשים מנוסים בתחום הזה דווקא) לתמחר לפי מטרים של הדפסה. לא אמרתי שצריך לקחת באותו יחס של A4 זה יהיה מגוחך. אבל 300-400 ש"ח למטר רבוע זה מאוד מקובל.

• הוסף לסימניות
אז ככה למי ששאל השלט נעשה כמובן בפוטושופ כולל העמודים.
עיצוב השלט עצמו ללא בניית העמודים לקחה לי שלושת רבעי שעה.
העומדים היו בנויים כבר אבל גם זה לא לקח לי יותר מזמן בניית השלט.
ולכן כל פעם מחדש יש לי את הבעיה של תמחור.

• הוסף לסימניות
הוא מאוד יפה אבל הכנפיים קצת מפריע הייתי שם את הכרוז (איך שקוראים לזה) באמצע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה