כללי שלט לאתר גלישה וסנפלינג

• הוסף לסימניות
משהו פה צריך שיפור אבל קשה לי להצביע עליו.
אשמח לעזרתכם חברים יקרים.

קבצים מצורפים

• חוות דעת גלישה.png
    KB 73.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בלי לקרוא,
הצבעים מזכירים לי אוכל, מאפייה אולי...

• הוסף לסימניות
מערת קשת ולא מערת הקשת...

חסר לי כאן משהו שיזכיר את המערה בעיצוב...

• הוסף לסימניות
ספרתי 3 פונטים בעברית ו-3 באנגלית (!).
מספיק אחד בעברית ואחד באנגלית.
אני דווקא חושבת שהצבעוניות נכונה, זו הצבעוניות של שילוט לאתרי תיירות וזה מקנה לאתר מראה של אתר תיירות רשמי.
רק שזה צריך להיות הפוך - רקע חום וכיתוב בלבן (כמו בחלק התחתון).
וכמובן, לבחור בפונט שמזכיר את השילוט הרשמי ('תמרורים' או 'היציאה הבאה').

חוץ מזה, תשכנע את הלקוח שלך להוריד את ה"אנחנו עושים גם ברמצוות, ימי גיבוש וחלטורות אחרות". זה נראה רע לגמרי על שלט אינפורמטיבי שאמור לקבל את פני הבאים לאתר.

• הוסף לסימניות
שטח: חום וכתום

• הוסף לסימניות
1.
ברוכים הבאים
לאתר הגלישה/ סנפלינג

ולא:
ברוכים הבאים לאתר
הגלישה / סנפלינג

כך יהיה ניתן להתאים את גודל האותיות בין העברית לאנגלית ביתר קלות.

2. חסרה הפרדה בין העברית לאנגלית.
3. הטקסט של זמני הפתיחה וכו' דורש טיפול מבחינת קריאות.
4. הלוגו "נדבק לתקרה".
5. כנ"ל, פרטי ההתקשרות "נתקעים בקירות".:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה