כללי שלט לביכנ"ס חסידי - האם מישהו יכול להתייחס?

• הוסף לסימניות
מהו טווח המחירים בשוק לשלט זה?
תודה מראש לכל המתיחסים!

קבצים מצורפים

• שלט מוקטן.jpg
    KB 86.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נראלי שכדאי להוסיף טיפה חיות לצבעים של הרקע והריבועים..

• הוסף לסימניות
לתמחר אני לא יודע...

השלט מאוד יפה!

אני לא יודע לתמחר, אבל יש לי להאיר 3 תיקונים קטנים על השלט:

א) כל הגרשיים הפוכים. (אם רוצים לסדר אותם, אפשר לעשות רווח, לעשות את הגרשיים, ואז למחוק את הרווח. - זו בעיה נפוצה בפוטושופ...).
ב) זה שאין בס"ד זה בכוונה?
ג) אני משער לעצמי (מנסיון) שבמקרים כאלה, את השם של הפרנס, הם ידפיסו במדפסת ביתית, ובמילא אולי כדאי לעשות את הריבועים באמצע מרובע, ככה שהגזירה שלהם לא תכער את השלט.
ד) קאלוב או קאליב?

ושוב, השלט ממש יפה.

• הוסף לסימניות
דווקא קאלוב ולא קאליב
תודה על הפרגון
אבל תכלס מה עם העזרה בתמחור??
(זוהי הודעה שניה, לאחר שבראשונה לא קבלתי שום התייחסות)

• הוסף לסימניות
בין 100 ל500 $ תלוי בהשקעה, בזמן, בתיקונים אם היו.

עבודה יפה!
את האותיות הייתי עושה בצבע כהה יותר ולא כזה דמוי זהב. אולי בורדו כהה, ופחות ריכוך ועומק בהבלטה שלהם.

אם יקפצו פה ש100 זה מידי זול, כבר הרווחנו תגובה נוספת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה