כללי שלט לחנות מוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
זוכרים את השלט הקודם? איך זה עכשיו? יש לציין שהחוו"ד שלכם עזר לי מאוד מאוד. תודה.

קבצים מצורפים

• שלט.jpg
    KB 547 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
העיטורים מיותרים, זה שלט לא מודעה,
את העיגולים הייתי ממלא באדום, ואת הצורה המעוגלת הייתי מקטין את העיגול לקטנטן יותר.

בכיתוב המקור, הייתי ממלא את הניקוד בשחור ועושה קו מפריד מעוגל ללא צבע

• הוסף לסימניות
אכן המודעה ממש יפה!
אך העיטורים מורידים ממנו ועושים אותו מידי חסידי!
נראה לי שבלי העיטורים הוא יצא מדהים!!!!!!!
אולי את הסמל של LG טיפה להוריד?

• הוסף לסימניות
הקודם היה יותר מעוצב ויפה כמובן אם הרבה שיפוצים ותיקונים
רוצה לעלות ואז אוכל להעיר ולהאיר???

• הוסף לסימניות
לא שמרתי את הקודם אבל הוא די דומה לנוכחי, אשמח לשמוע את חוות דעתך עליו. תודה.

• הוסף לסימניות
קודם כל דחוף ששתי החצאי עיגולים בשני הצדדים יהיו אותו צבע זה ממש צורם לי
ז"א שהצד הימני יהיה כחול כהה כמו השני
רקע לא קשור לי הגוונים והעיטורים
הייתי או שמה בשורה אחד אחרי השני ממש מוצרים צריכים לבדוק את זה כמו הקודם
או איורים של מכשירי חשמל צריכים לנסות כמה דברים
הצלחה

• הוסף לסימניות
הרקע הכחול סגול לא מתאים לשילוט כזה
והעיטורים לא קשורים

הסלוגן של LG עוד רגע בורח לו, כדאי לקרב אותם קצת.

חוצמזה אני לא רואה הבדל כל כך מהקודם

• הוסף לסימניות
בלי העיטור ובלי הצלליות של השוליים
אולי להגדיל את השם (אחרי הכל זה המטרה)

בכללי ממש שלט יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה