כללי שלט לחנות-ראש חדש

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש שלט "לא שגרתי ומושך"...
עיצבתי משהו אבל יצא יותר מדי לא שגרתי, אז ניסתי כיוון חדש אבל אני לא יודעת אם זה מספיק מושך וגם בפופורציות האלו (שלט 2/1) קשה לדמיין איך זה יצא בדיוק. אם יש למישהו רעיונות לשיפור אשמח לשמוע.
ד"א, הפונט בשלט הוא הפונט החדש של פונטייפ-פגסוס. לדעתי פונט מדהים וחזק!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 144.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הלוגו במודעה לא שלי.
ניסתי לשכנע להחליף לוגו. הסברתי להם שזה נראה לוגו לחנות כובעי נשים ואפילו הכנתי להם דוגמא. בינתיים לא הצלחתי לשכנע אותם...

קבצים מצורפים

• ראש חדש-מיתוד חדש.jpg
    KB 158.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שאם זה שט לחנות השם של החנות אמור לתפוס את רוב השלט מינימום 60 אחוז...
שיראו למרחוק. לא מומלץ לשים תמונות ודאי לא של המוצר. כל כמה שנים מחליפים שלט? עד אז הכובע הזה יהיה אלטעזאכן..
אם כבר אז הראשון אבל את הלוגו לשים בכובע...אחרת זה נראה שקוראים לחנות למה כובע..

הלוגו שהכנת ודאי הרבה יותר טוב... בהצלחה!!!
עבודה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
השלט הראשון נראה טוב.
(אולי באמת הלוגו צריך להיות יותר דומיננטי כמו שאמרו)

הלוגו שעיצבת ממש יפה.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר טוב
השני מעט מבולגן ולא ממוקד

לא יודע מה גודל שעות הפתיחה בגודל השלט
הייתי מגדיל אותם קצת ומעלה מעט מהפינה בקצה

• הוסף לסימניות
אהבתי הרבה יותר את הראשון,
אבל אם בכ"א תישארי עם השני, אולי כדי להחליף את הכובע לצללית, כי הוא ממש מסוים.
(אגב, מיתוג? מה הקשר?)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הלוגו שעיצבת

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם. עזרתם לי מאד בהתקדמות בעיצוב השלט. העלה, בעז"ה, את המתוקן בהמשך.
free: לגבי שאלתך-אין לי מושג. כאמור אני לא עיצבתי זאת

• הוסף לסימניות
הראשון יפיפיה.

למה שלא תשמימי בראשון את הכובע של השני,באותו גודל בדיוק?
רק שיהיה יותר שחור

• הוסף לסימניות
הוא לא אהב שהכובע כזה גדול. צריך לדמיין את זה במציאות.זה יוצא שהכובע ברוחב של מטר בערך.

• הוסף לסימניות
העיצוב שלך טוב מאוד
מצטרפת לדעתך על הלוגו הנוכחי, הוא תמוה.
מה שעשית הרבה יותר מוצלח.

הראשון יותר לטעמי
אבל באמת הכובע גדול מדי, והשעות פתיחה נעלמות
אהבתי את ה-"למה כובע" זה מושך תשומת לב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה