שלט לחנות

• הוסף לסימניות
איך נכון וברור יותר להודיע בשלט (באנר) בכניסה לאתר על חנות המפעל שעומדת להפתח:
1. בקרוב חנות המפעל באינטרנט תפתח
2. חנות המפעל באינטרנט נפתחת בקרוב
3. או טו טו חנות המפעל באינטרט נפתחת
אולי יש למישהו רעיון מקורי אחר?
תודה מראש

בקרו באתר החדש שלנו:
www.otli.co.il

• הוסף לסימניות
אתם צריכים לשוחח בשפה שמתאימה לערכים שלכם, של קהל היעד שלכם.

אם מדובר על חנות יצירה לגננות וכדו' כדאי לומר משהו כמו 'אנחנו כבר מסיימים להדביק את החלקים לאתר' וכו' וכו'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אלי אלימלך הכיוון מצוין שלא חשבנו עליו, תודה.
אולי לעוד מישהו יש רעיון או כיוון נוסף?

• הוסף לסימניות
אופציה 1 נשמעת יותר מהאחרות אבל צ"ל "בקרוב תיפתח חנות המפעל.."

• הוסף לסימניות
אני לא מגיבה כקופירייטרית אבל לפני כמה ימים קניתי ערכת יצירה שלכם לר"ה,
בתוך האריזה היה כרטיס יפיפה שבו נאמר:
"חנות המפעל באינטרנט נפתחה - לרגל הפתיחה מתנה על כל קניה"
מהפורם שנפתח אני לא מבינה יש לכם 2 חנויות ואתם מבקשים שם לחנות השניה שלא נפתחה עדיין או שגם החנות הראשונה לא פתוחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;858687:
אני לא מגיבה כקופירייטרית אבל לפני כמה ימים קניתי ערכת יצירה שלכם לר"ה,
בתוך האריזה היה כרטיס יפיפה שבו נאמר:
"חנות המפעל באינטרנט נפתחה - לרגל הפתיחה מתנה על כל קניה"
מהפורם שנפתח אני לא מבינה יש לכם 2 חנויות ואתם מבקשים שם לחנות השניה שלא נפתחה עדיין או שגם החנות הראשונה לא פתוחה?

יפה תילתן עלית על נקודה כואבת.
בקרוב תהיה לנו חנות מפעל אחת באינטרנט, כמובן.
בתוך האריזות של המוצרים שלנו מיהרנו להכניס את הכרטיס שאת מצאת, ואת לא היחידה כמובן. בכרטיס באמת כתוב החנות נפתחה....מתנה על כל קניה לקוחות זועמים פונים אלינו ושואלים מתי הפתיחה ומה עם המתנה, הם צודקים כמובן, הבטחנו ולא קיימנו.
לכן בקשנו את עזרתכם לניסוח המתאים לכתוב בבאנר בכניסה לאתר.
הנוסח צריך למעשה לרכך במעט לקוחות כועסים.

• הוסף לסימניות
החנות האוורירית לשרותכם, בקרוב...

[השראה, מאברומי]

• הוסף לסימניות
בכללי דקדוק יש הוראות לזה, ונראה לי שהמילים "בקרוב" ו"נפתחת" צריכים להיות צמודים או בהתחלה או בסוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה