כללי שלט ענק לדפוס

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין שלט בגודל של 1.60על 2.80 , כיצד אני שומרת על רזולציה טובהה ובאיזה גודל מומלץ לבנות את הקובץ?
תודה מראש לעוזרים.

• הוסף לסימניות
28-16 ס"מ
400 DPI

• הוסף לסימניות
כמו ש YAFAS1000
כתבה אבל אני עובדת על רזולוציה של לפחות 500

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בל"ג בעומר שלט בגודל מטר על 6 מטר והיגדרתי 10*60 ברוזולוציה 300 ויצא נהדר.
זה השלט בארוע:

קבצים מצורפים

• IMG_1509%20(Medium).jpg
    KB 187.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני מתעסקת המון בשלטים ותמיד עושה כך, מכינה בגודל שאדפיס (במקרה שלך 2.80 על 1,60) ורזולציה 300, הכל יארך יותר זמן כי יהיה מאד כבד.
אחרי שגמרתי את השלט אני משנה את הרזולוציה ל150 ושומרת כjpg.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;774446:
אני מתעסקת המון בשלטים ותמיד עושה כך, מכינה בגודל שאדפיס (במקרה שלך 2.80 על 1,60) ורזולציה 300, הכל יארך יותר זמן כי יהיה מאד כבד.

לא עדיף PDF?
למיטב ידיעתי JPEG גם שוקל יותר וגם מוריד מהאיכות. בשיטה שאני עושה (רשמתי קודם) הקובץ בגודל 6*1 מטר שקל לי רק 4 מגה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת... איפה שאני מדפיסה מבקשים שיהיה jpg... יכול להיות שpdf יותר טוב..

• הוסף לסימניות
אם עובדים בפוטו שופ אפשר לסגור בeps ולהשאיר את השכבות והכתב פתוח, כך יתקבל קובץ שכל מה שוקטורי ישאר כך, לעבוד בעשירית מהגודל,

• הוסף לסימניות
אם זה שלט ענק מה יגידו השלטים של 15 מ' על 2.5מ'?
הכלל הוא לבנות קובץ שכשהוא יהיה בגודל המקורי 1:1 הרזולוציה שלו תהיה בין 60 (במקרה הגרוע) ל150 במקרה הטוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;774446:

חבל לך (ולמחשב...) על המאמץ...!!!
אם את ממילא מקטינה רזולוציה, תשני את הרזולוציה מלכתחילה ואז המחשב ירוץ לך יותר מהר.
אבל ממש אין צורך, הדפסתי כמה שלטים בשיטה של ה-לחלק ל-10 את המידה של השלט. ויצא מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;774076:
אני צריכה להכין שלט בגודל של 1.60על 2.80 , כיצד אני שומרת על רזולציה טובהה ובאיזה גודל מומלץ לבנות את הקובץ?
תודה מראש לעוזרים.
היי בת דודה :)

כדאי קודם שתשאלי בבית הדפוס שאת חושבת לעבוד איתו.
יש כאלה שרוצים שתחלקי ל-4 ויש ל-10...
חבל לעבוד כפול.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה