כללי שלט שעשיתי והאירוע בוטל

• הוסף לסימניות
חברה אני מעלה את הקובץ הביעו את דעתכם ע"ז, אולי האירוע עוד יהיה.
2. מה וכמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על השלט, על אירוע שכמובן לא בוטל בגללי, אני לא יודע האם צריך להתחשב או לא?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 575 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אם האירוע בוטל לא באשמתך, כמובן שלוקחים מחיר מלא. ואפילו יותר.

(וכמאמר החכם [שמעתי ממ_הלוי] - העבודה שלי שווה לפחות 5000$, אבל היות ואני מפרסם את השם שלי בצד, אז אני הרי עושה לעצמי פרסומת לכן אני לוקח רק סך - - -$, אבל אם אתה לא מפרסם תצטרך לשלם מחיר מלא).

• הוסף לסימניות
מחיר מלא
זה שהם בסוף בחרו לבטל את הארוע זה לא קשור אליך

• הוסף לסימניות
השלט נראה מושקע והמחיר צריך להיות בהתאם (אין קשר לביטול והארוע)
במידה והארוע יתקיים בסוף
אני חושבת שהיות והשלט גדול כ"כ העין לא קולטת בפעם אחת את כול, מתאים יותר
שבצד ימין יהיה כתוב:
"ברוכים הבאים בשם ה'
ברכנוכם מבית ה'"
ובצד שמאל:
"זה היום עשה ה'
נגילה נשמחה בו"

• הוסף לסימניות
ונתנו- כאן לא מגיע מחיר מלא כיון שהוא דאג לפרסם בעצמו..........
לגבי השאלה נראה שאם לא הודיעו בזמן ואתה כבר עשית ת'עבודה, שישלמו מלא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באלמעלה;38741:
ונתנו- כאן לא מגיע מחיר מלא כיון שהוא דאג לפרסם בעצמו..........
לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
כאן הוא לא מפרסם כדי לקבל לקוחות...:)

• הוסף לסימניות
מחיר מלא בהחלט.
וכשירצו בפעם הבאה תיקונים והוספות - תוספת מחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה