כללי שלט תורמים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אחת בשנה.jpg
    KB 1,020 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מיוחד!!!
העמודים נראים לי מידי עומדים באויר....
תנסי עם צל וכו' לסדר את זה....

• הוסף לסימניות
ממש יפה

• הוסף לסימניות
אם יש צל מתחת לעמודים וודאי שזה יראה עומדים באויר צריך להזיז קצת את הצל
אבל זה ממש יפה

• הוסף לסימניות
האם כך יותר טוב?

כך יותר טוב?
ושוב בצבעים לא נכונים.

קבצים מצורפים

• תורמים.jpg
    1.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא כך, פחות טוב,
השקיפות ממש לא נכונה....
ובגללה הם ממש נראים "רוקדים".
נראה לי שלא צריך בכלל צל,
עמודים שצמודים לרצפה, מטילים עליה צל רק לצדדים ובשום אופן לא יכולים לעשות צל מתחת לעצמם (בינם ובין הרצפה- הם הרי צמודים אליה...)

• הוסף לסימניות
התחלה טובה.
צריך לשים לב כשבונים מסגרת מחלקים, שזה יתאים למציאות.
אובייקט שיש לו מעברי צבע, זה אומר שיש נקודת אור הגורמת לחלק מהאובייקט להאיר יותר.
אם העמודים נמצאים אחד מול השני בהיפוך, כשהחלק הבהיר לפנים המסגרת, והכהה לצד החיצוני,
סימן שיש נקודת אור באמצע, המאירה לצדדים. לכן, הצל של העמודים ייצא החוצה ולא פנימה.
עכשיו, אם נניח שמקור האור נמצא מתחת לבוקסה של המגבית, אז הגגון מצד ימין, די בסדר מבחינת הצבעים. אבל החלק השמאלי של הגג, בעייתי. תנסה לשכפל את הצד הימני - לשמאל בהיפוך Flip.
כמו כן, תן צל לכל הבניה (העמודים, הגג וכו'), זה יוסיף אמינות ליצירה.
זה בשביל ההתחלה.
אם תשקיע, תגיע רחוק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההערות הבונות, זה עוזר המון. יישר כוח.הגגון באמת מאד הפריע לי וכל מה שניסיתי לעשות לא שינה את המראה, עכשיו נתת לי כיוון אחר ואני אנסה אותו. שוב תודה.

• הוסף לסימניות
לפני שיורדים לרזולציה של שקיפות וכיווני אור, יותר חשוב,

א. שיהיה קונטרה בין השער לרקע. אם השער בהיר הרקע חייב להיות כהה.

ב. הרקע של התבנית כבר לא באופנה ולא משרת. תנסי לעבוד עם רקע של שיש.

ג. הרצפה חייבת לצאת הפריים. לא הגיוני שזה נחתך.

ד. את כל השער להוריד קצת, שיעמוד במרכז הרצפה. אפשר להוסיף פאנל שיפריד את הרצפה מהקיר

ה. צריך להחליף בין העמודים מבחינת פרספקטיבה.

ו. תנסי להשתמש בצבעים אחרים. יותר חום פחות צהוב. אפשר גם גוונים אחרים לגמרי כמו בדג'.

ז. אין צורך לחלק את הרקע החיצוני מהרקע שמאחורי השער.
צפה בקובץ המצורף 143247

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 18.7 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה