כללי שלט

• הוסף לסימניות
איך זה?
הפרחים נראים לי תקועים, אבל מצד שני, הצבעים מוסיפים חיות.
מחכה להערות/הארות...

קבצים מצורפים

• שלט.jpg
    1.3 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
1. יפה
2. הצבעים של הפרחים מידי זוהרים.
3. את השורה הראשונה לפי דעתי צריך להקטין

• הוסף לסימניות
לדעתי הפרחים מוסיפים. כרגיל, הגרשיים הפוכים...

• הוסף לסימניות
פש...
הצלחת לעשות משהו מהמם תוך מינימום זמן...
בהתחשב בלחץ שהיה לך... ובדחיפות של השלט....
מאוד יפה!!!
אני מאמינה שהצבעים זורחים בגלל שלא העלית בפורמט הנכון.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
רק שימי לב שהפרחים מסתירים את השם "אסתר".

• הוסף לסימניות
ואיך עכשיו??

לגבי הגרשיים אם יש משהו שיכול להסביר לי מה הפוך ואיך הופכים אותם.
ואם יש עוד הערות או הצעות לשיפור, אשמח לקבל!

קבצים מצורפים

• שלט.jpg
    1.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שמיותר גם פרחים וגם מסגרת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הרקע הקודם, וגם לדעתי מיותר גם פרחים וגם מסגרת, הראשון עדיף.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר טוב,
הדבר שמפריע בפרחים זה שהם עולים על המסגרת,
צריך לחשוב איך לסדר את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;388865:
לגבי הגרשיים אם יש משהו שיכול להסביר לי מה הפוך ואיך הופכים אותם.
ואם יש עוד הערות או הצעות לשיפור, אשמח לקבל!

לדוגמא: בשורה הראשונה לפני שם המרכז התורני "בית יוסף" יש גרשיים לפניו ולאחריו, כשמסתכלים ושמים לב, רואים שהגרשיים שלפני הם טובים, ונראים בצורה נורמלאית ורגילה, לעומת זאת הגרשיים שלאחרי המילים "בית יוסף" הפוכים.
הבעיה נוצרת רק כאשר אין רווח לפני הגרשיים, וישנה בכל הגרסאות של פוטושופ בעברית.

ישנם ב' דרכים לעקוף אותה:
א) לכתוב את הטקסט בכתבן, ורק לאחמ"כ להעתיק אותו לפוטושופ. (מתאים בעיקר כאשר יש הרבה טקסט ואין כח להתעכב ולעבור על הגרשיים אחד אחד).
ב) לעשות רווח לפני הגרשיים ורק אז לכתוב אותם. - לאחמ"כ מוחקים את הרווח המיותר. (האפשרות הזו טובה יותר כאשר צריך לשנות רק פעם אחת או פעמיים בכל הטקסט, מכיוון שלפתוח את הכתבן ולהעתיק ממנו, גוזל זמן מיותר).
בד"כ אני בוחר באפשרות השניה.

הפרחים למטה עולים קצת על הטקסט. חוץ מזה, לדעתי, השלט יפה מאוד.

שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
גרשיים

פשוט מבטלים את האופציה: גרשיים חכמות
עריכה / העדפות / כתב

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
לדעתי או העיטור הפרחים , ביחד זה לא מתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה