כללי שלט

• הוסף לסימניות
כמה לקחת תלוי ברמת העיצוב,
בכל אופן ידוע לי שלוקחים לפי מ"ר

• הוסף לסימניות
בקשו ממני הצעת מחיר כוללת בלי קשר לגרפיקה עבור עסק באופן קבוע
מה טווח המחירים בערך?

• הוסף לסימניות
בערון אתה צודק, זה לא קשור
אבל כנראה שזה מגיע מכך, שהגרפיקאי דואג גם להדפסה, (שע"פ רוב יש לו מחיר טוב יותר בגדלים כאלו)
ומכיון שלדפוס משלמים לפי מ"ר, התחילו הגרפיקאים לקחת מחיר כולל לפי מ"ר (סיבה טובה לקבל תמורה טובה)

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו שנותן מחירים להדפסה מאד זולים בסביבות ה55 ש"ח למ"ר לא כולל מע"מ על כל סוגי החומרים רק ציינו שהגעתם דרך פרוג 0542050550 אברהם

• הוסף לסימניות
באיזור ירושלים המרכז

יש לו גם שירות משלוחים

• הוסף לסימניות
אינו דומה עיצוב שלט אחד למשנהו
יכול להיות שלט מושקע מאוד עם המון פריטים וכדו' שהמחיר יכול להגיע גם לאלפי שקלים
ויכול להיות שלט ברוכים הבאים עם חץ ימינה /שמאלה שהמחיר שלו הוא פרוטות.
תלוי באופי העבודה.

• הוסף לסימניות
וכן לא ממש מקובל לתמחר שלט לפי מ"ר כמו שידוע לי,
אם ניקח את אותם ברוכים הבאים אין רלוונטיות לגודל השלט מבחינת עיצוב,
רק מבחינת הדפסה,

בד"כ אני מחלקת ל2,
המחיר לעיצוב שהוא תלוי בעיצוב ולא תלוי בגודל.
המחיר להדפסה (לקיחת עמלה) תלוי גודל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה