שליחה בהודעה אחת לרשימת תפוצה - מעל 1000 מיילים

• הוסף לסימניות
יש מצב לשלוח בפעם אחת הודעה מג'ימייל ל1000+ אנשים?
נסתי פעם אחת וזה נתקע
יש אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
ג'ימייל זה מקסימום עד 500 אבל אני בספק אם כמות כזו עוברת.
וזה גם בתנאי שאין קובץ מצורף.

למה שלא תנסי דרך מייל צ'ימפ?
שם אפשרי עד 2000 כתובות בחינם.

• הוסף לסימניות
תמנתי,
תודה על התשובה המהירה.

אני קצת בורה בענין, יכולה להסביר לי מה זה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לחלק לכמה הודעות?
בג'ימייל בעיקרון זה עד 500 להודעה, ופעם היה עד 1000 ביום, נראה לי שזה כבר לא ככה.

• הוסף לסימניות
זה עבודה...
אבל נראה לי שאין ברירה.

תודה לכם!

• הוסף לסימניות
אם מדובר במשהו קבוע, ניתן ליצור קבוצה לכל 500.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שולחת כל שבוע לרשימת תפוצה שיעור תורה.
ובעבר הסתבכתי עם זה והייתי צריכה לחלק את האימייל וזה היה ממש לא נוח.
כיום אני עם רב מסר אבל זה עולה כסף.
כרגע אני מקימה אתר לשיעורי התורה ושוקלת לבצע משלוחים שבועיים של השיעור דרך מייל צ'ימפ שהוא חינמי

• הוסף לסימניות
שלחתי בכמה מיילים.
מקוה שלא שכחתי אף אחד :eek:

במחשבה שניה: קצת מפחיד לשלוח דרך תוכנה חינמית, רשימת תפוצה כזו - ששווה הונים...

תודה לכם!
שנה טובה ומבורכת.

• הוסף לסימניות
היא תוכנה מאד מאד מומלצת דווקא, ומשמשת בוני אתרים.
מתקינים אותה בד"כ בוורדפרס ועוד.
בעבר כשהתייעצתי לגבי תוכנת דיוור כזאת היא הומלצה לי ע"י מתכנתים.
כך שאני לא חושבת שיש בה משהו מפחיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;1383168:
שלחתי בכמה מיילים.
מקוה שלא שכחתי אף אחד :eek:

במחשבה שניה: קצת מפחיד לשלוח דרך תוכנה חינמית, רשימת תפוצה כזו - ששווה הונים...

תודה לכם!
שנה טובה ומבורכת.
מה כל כך שווה הונים רשימת תפוצה של מיליים של אנשים שבמקרה או שלא במקרה יש לך את הכתובת מייל שלהם?
זה כולל את המספר אשראי?

• הוסף לסימניות
א. זה לא שלי.
ב. כמו שאמרתי, זה רשימה ששווה הונים-ואני עומדת מאחורה.
ואולי תופתעו: אנשים משלמים עליה!
נכון שיש כאלו שהגיעו במקרה... אבל יש הרבה של מוסדות ארגונים ועוד שעמלו על זה שעות שעות להשיג כתובות מעודכנים.

בכל מקרה כבר הסתדרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

רגע לפני שיום כיפור נכנס, כולנו רוצים חתימה טובה.
אני רוצה לשתף אתכם שאני כבר 2 לילות לא ישנה טוב, מאז שהתוודעתי לסיפור המזעזע הזה-
בטח חלקכם קיבלתם את המייל על הכלה שמנסה לחתן את עצמה לבד, כי אין להורים שלה אפשרות כלכלית..
הכלה המיוחדת מהסמינר שלי, וכולנו אחיות לצרתה, ומנסות לעזור לה בכל דרך אפשרית,
מצרפת את המיילים שנכתבו על הנושא- מצורף פה 2 הודעות שונות שכתבו אבל לא היה באפשרותי לחבר את שתיהן כל אחת זועקת יותר מהשניה..

ואני פשוט לא כותבת עוד שום דבר כי זה אומר הכל!!!
מבטיחה לכם שכל שקל!!! עוזר לה- אז גם אם אין לך אפשרות לתרום סכום גדול גם אם תתרמו שקל זה יעזור!!!
אפשר לתרום דרך הקישור של קופת העיר או להעביר העברה בנקאית
הפרטים בהמשך.
-----------

הסיפור הזה הוא סיפור קשה מאוד!!!
תקראו כמה סיפורים ותיאורים אותנטיים מהשטח
ותקדישו חצי דקה לדמיין את המצב.
אולי זה יעזור לכם להניע אנשים נוספים לפעולה,
לעשות ולתרום גם קצת מעבר למה שאתם רגילים
ולעזור לאחות שלנו (!!!) שנמצאת במצב הזה.

דוגמא קטנה- (שום פרט לא מוגזם)
הגיעו אל בית הכלה אנשי הוצאה לפועל לקחת דברים (וזה כבר לא פעם ראשונה שהם באים)
הבחורה חטפה מהר את התכשיטים שהיא קיבלה מהחתן ורצה מהר להתחבא במקלט כדי שלא יקחו גם את זה.
סיפור נוסף,
באירוסין אבא שלה הבטיח שהוא יקנה ש"ס
והוא מאוד רצה לעשות זאת ולא ידע איך
בסוף הוא הביא לאולם ששם עשו את האירוסין את הש"ס שלו בעצמו
היא היתה צריכה תוך רגע למצוא הסבר
ואמרה שזה רק בינתיים והחדש יגיע ישר הביתה שלהם...

יש עוד בלי סוף סיפורים,
הבנתם את המצב????
מוסיפה שקיימת גם אפשרות להעברה בנקאית.
אפשר להעביר ל:
בנק פועלים.533 סניף .מס' חשבון 658675. ע"ש מאיר דוד וחנה לוינשטיין.

ובמקביל לשלוח מייל ל-2 המיילים המצורפים.
ולרשום בשורת הנושא עבור הכנסת כלה
עם עדכון כמה העברתם.
חני לוינשטיין co9974 @ gmail.com
ידידה סופר soffer5879 @ gmail.com‏
יכולה להעיד שהרבה זמן לא שמעתי סיפור עם כזו רמה של דחקות (ידידה סופר)

או בקישור של קופת העיר-
https://www.kupat.org.il/Project/1988

מצרפת גם את ההודעה שהועברה בין החברות-

התגלגל לידי מקרה של בחורה מאורסת
שההורים שלה לא מסייעים בהכנות לנישואיה
אפילו לא בתשלום מקדמה לאולם.
לא קנו ש"ס לחתן
לא גביע לכבוד החג
לא שילמו שקל בארוסין
הכל הכלה מממנת לעצמה.
(את התכשיטים שקבלה מחמותה מחביאה במקלט מאנשי הוצאה לפועל שמבקרים בביתה בכל עת...)

עקב מורכבות הענין אני מנסה לסייע בעדה להתחתן ברמה סבירה.

אני פונה אליכן,בחורות יקרות מאד!
שעול הפרנסה עדיין לא מונח על צווארכן-
להשתתף במצוות הצדקה הזו.
מדובר בבחורה כמותכן ממש,
חלקכן מן הסתם מכירות אותה
ולא מעלות בדעתכן מה היא עוברת---
איזה לחצים נפשיים אדירים!!!
משפחת החתן לא יודעים כלום! ואם ידעו- יתכן ויבטלוהו---

אם כל אחת מכן תקח אחריות להשיג 5 חברות/אחיות/בנות דודות
שכל אחת תשים 200 ש"ח על השולחן
סה"כ 1000 ש"ח
שאת ארגנת !
ועוד אחת ארגנה!!!
ועוד אחת צדיקה שקוראת את המייל הזה!!!
זה לא באמת קשה להשיג 1000 שקל שמשתתפות בו 5 בנות,נכון?
יש גם המלצות של רבנים וכו' אבל לא נראה לי שזה מה שיניע אותך לפעולה!
(באם יש צורך-שלחי מייל ל-<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וניתן את כל המידע)
אלא המחשבה על בחורה בת גילך ( סיימה סמינר עכשיו )
שבמצוקה כל כך גדולה!
מי שמרימה את הזכות הזו לידיה,
יש לה זכות גדולה לבוא איתה ביום כיפור!
תכל'ס:
העבירי מייל זה לחברות שלך!
הוסיפי כמה מילים משל עצמך ---
בקשי שיכנסו לקישור-ויתרמו
בקישור של קופת העיר- https://www.kupat.org.il/Project/1988

שימי לב, גם מי שלא מתאימה לכך וקשה לה לפנות לאחרות:
תפתחי תראש! אל תפני למשהיא שאת יודעת שאין לה שקל!
זה סתם מצער את הצד השני שאין לו.
פני לבחורות שמתפרנסות בעצמן, או שאת יודעת שבמשפחה יש יכולות כלכליות
ואולי ההורים ירצו ליטול חלק במצווה יקרה זו.
זהו, עד כאן להיום!
ידעתי שלא תסרבי לנסות
הקב"ה יודע שרצית- וזה העיקר!
מי יהיו השליחים? רק ה' יודע---

אם חשוב לך לאמת את המקרה אצל מורות שאת מכירה את יכולה לפנות
ל: מזכירות המנהלת / הגב' קנייבסקי / הגב' סופר /גב' קנטור.
לפני כמה זמן ממש נכנסתי לחנות ספרים, וממש שאלתי את המוכר איפה הסיפור האחר של @הווה פשוט . המוכר לא ידע.
בסוף התקשר למי שמתקשרים מוכרי הספרים (אולי לגי פי טי? מי יודע מי ענה לו שם בטלפון? אולי גדי מהשב"כ? אולי רונה מהפרקליטות?), והסתבר שהספר היה מונח מאחוריו, הפוך. השדרה צמודה לקיר. אחד על השני. אולי 10 כאלו. באמת סיפור אחר...

ככה לא מוכרים ספרים, מר הווה פשוט! מאמין שהחנות סידרה את הבאג מאז. אגב, אם המחבר יקר לכם, פשוט תכנסו לחנות ספרים ותבדקו שהספר שלו נמצא במיקום טוב ומזמין. אם לא, בקשו מהמוכר שיתקן את העוול. ככה גם תעשו חסד נסתר בחודש אלול, אחחח.

בקיצור, הספר התגלה כהצלחה גדולה - ולא, לא רק בגלל ש @הווה פשוט ריחם על @נתן הפשוט וכתב לו לאחר הרכישה הקדשה במייל - מטופשת ומלאת סופרלטיבים מופרכים, חחח בדיוק כמו שביקש הפשוט... הסמקתי ממש...
הספר, באמת, חגיגי במיוחד.

מדובר בספר הומוריסטי ומוצר הביכורים של סופר שכתב בעיקר כאן (דז'ה וו!!!!). והספר מהמם ושנון וחריף ומלא עומק. בניגוד לספר הומוריסטי אחר, צהוב, ורדוד יותר משלולית דשא.
למעשה, מפתיע ככל שזה יישמע - - לא הייתי מסווג את "סיפור אחר" כספר הומוריסטי קודם כל. לא. הוא הרבה יותר מזה. הוא סיפור על חברויות אמת, על אכפתיות, על בחירות טובות ופחות טובות בחיים. על 7000 רגשות סביב שוקולד. ועוד כל מיני דברים.

הספר כתוב סיפורים סיפורים, עם כמות הזויה של משחקי מילים וסצנות מלאות הבעה ועומק אנושי טוב. וחרוזים. והברקות. ויציאות. וסגירות מעגלים (מוגזמות לטעמי, כן אכתוב זאת שוב גם בהמשך סליחה).
אבל רגע עם הפרגונים, נהיה רגע ישראלים, חמצוצים, מרירים וזה, ונגיד קודם מה לא טוב בספר, אוקיי?

1.
יש פה כמה סיפורים, עם פערים מטורפים בנפחם. אחד יהיה 60 עמוד למשל, והשני 3. זה לא מאוזן! הצילו! היה כדאי למסגר כל סיפור, או לחלק את הספר מראש לכמה חלקים. כל חלק - סיפור.

2.
יש משפטים או קטעים שנפלה הנקודה בסוף המשפט. דוגמה: זה מציק כי מרגיש כאילו לא מהודק עד הסוף

3.
הסיפורים מסתיימים עם פאנץ' מוגזם בד"כ. הייתי מוותר על רוב הסיומים. יותר אנשים יישארו ככה בחיים,

4.
וזהו, אין עוד חסרונות. אה, אנשים מהדור הקודם יגידו שאין כאן פסקאות שבנויות נכון, אלא שורות שורות מנותקות אחת מהשניה, לא יודע, זה קריא וכייפי כמו שזה.

עכשיו למילים הטובות - זהירות יש המון!
הדמויות מופלאות. הן אמינות. הן טובות. עשויות טוב. זו הבשורה הגדולה.

בספרי ביכורים רבים, הדמויות עשויות מגומי. לא מרגישות אמיתיות. כאן הפוך. הכי הפוך שיש.

המקוריות. אין פה שום דבר דומה למשהו שאנחנו מכירים. הספר הזה הוא לא חיקוי של משהו קיים. (לתחושתי - גם לא של סוגה גויית כלשהי)
וזה כל כך כיף לקרוא בו. אין כאן דמויות 'רעות' באמת, אכזריות או משהו. באופן די מדהים, כל הדמויות חיוביות, מי יותר ומי הרבה יותר!!

סיפור הפתיחה הארוך מאוד על הרב גלנץ תפס אותי בהפתעה. לא ציפיתי לאורך כזה, ולא לדמות כזו. ולא לעומק הזה!
הרב גלנץ הנכבד והיוקרתי בנוי נפלא, למרות שמימיי לא פגשתי רב ממסדי עם משכורת ותנאים ברמה של הרב גלנץ, הווה פשוט מיטיב להעביר את הרושם המדוייק. ובלי לתאר את המעמד שלו ישירות! רק באזכורים אגביים ונסיבתיים. שזה וואו.

הוא מגיע למקומות שלא היה בהם שנים, ונזכר בארועים שחווה כבחור. דמויות מהממות, צבעוניות, זירות טובות, הרבה סיגריות ובירות. הזכיר לי כל מיני קטעים של ידיד נפשי וליבי @יואל ארלנגר - קקטוס. אבל בניגוד לקקטוסנו עם הכתיבה המרהיבה שאיש לא הצליח ולא יצליח לחקות, הדמויות של הווה פשוט אמינות יותר. לא "פליימוביליות" אלא "אנושיות ויומיומיות". קשה להסביר, תקראו תבינו.

חיבוטי הנפש שלהם מעולים, ושוב בפעם המאה - אמינים.
אכתוב פה משפט שבוודאי יגרד להרבה, מתנצל מראש: כשאני קורא את איסתרק-מהללאל-יוזבד וכו', חיבוטי הנפש של הדמויות מרגיזים אותי. הם מרגישים לי מאוד נוקשים ודוקרניים, מייסרים ותובעניים. בסגנון דיקור סיני אטום מבע. כאן יש משהו נעים, רך ומכיל בהרבה.

ונחזור לסיפור האחר...
מעל הכל יש לנו כאן הומור. הרבה ממנו. הומור טוב, חד, חי, עשיר, מקורי, יפהפה. עמוס בשנינויות אבל לא מעצבנות.
וגם - רגש יהודי חם, אמיתי. הערצה ואהבה אמיתית לתורה, רוחניות, מצוות. משהו שמורגש היטב בכל דף בספר.

חבר סיפר לי שישב 4 וחצי שעות ברצף ולמד, משהו שהוא לא עשה לצערנו שנים רבות, אבל הצליח לעשות זאת בעקבות אחת הדמויות בספר שלפנינו. אמיתי, מבטיח.

ואין לי עוד מה להוסיף. רצתי לקנות את החלק הבא עם העטיפה הכתומה היפהפיה.
שבוע טוב!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה