- הוסף לסימניות
שלחתיחשבתי שיש את המייל בכל מקום 8455628
תודה!
שלחתיחשבתי שיש את המייל בכל מקום 8455628
אשמח גם למידע עליהם כנ"למישהו מכיר את הקהילה של תקוה בבוקרשט?
יכול לתת לי קצת פרטים על השליחות שם? הם עברו מאודסה
אתם מתכוונים לקהילה של הרב בקשט?אשמח גם למידע עליהם כנ"ל
כן!אתם מתכוונים לקהילה של הרב בקשט?
הייתי שם מספר פעמיםכן!
אשמח למידע על הקהילה ממי שמכיר או היה שם
תודה!הייתי שם מספר פעמים
קהילה מדהימה ומקסימה
אנשים טובים ומסורים.
איפה?חסר שליחויות בארצנו?
אין קהילות פה בארץ שצריכים רבנים וכו'?איפה?
תפנה אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אז אחרי שעברתי על כל האשכולות בנושא...
דרוש לנו מידע עדכני ורלוונטי:
זוג עם המון אמביציה ורוח של שליחות
מעוניינים לעשות שליחות תורנית בקהילות חרדיות בחו"ל.
איפה מה מי מו - כל מידע יעזור.
תודה מראש!
לא רואים את כתובת המייל (אסור לפרסם כאן כתובות מייל)תפנה אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המספר שלי 0584139393לא רואים את כתובת המייל (אסור לפרסם כאן כתובות מייל)
ניתן להתקשר אלי -0548489851
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים