שליחות - דחוף מאד!!!

• הוסף לסימניות
ישנו זוג צעיר שסובל מלחץ סביבתי גדול מאד ויועצים המליצו להם לנסוע לשליחות לשנה לחו"ל על מנת להשתחרר אשמח לקבל עזרה ממי שיכול לעזור לאן ואיך ומה עם עבודה וקהילה וכו...
אשמח מאד לקבל סיוע
תודה רבה
ושנשמע בשורות טובות

• הוסף לסימניות
יש הרבה מקומות
ונצואלה
פנמה
צרפת
משפחות אברכים שנסעו לשם לשליחות

• הוסף לסימניות
לחץ סביבתי זה אומר שמתערבים לנו בענינים מסוימים שמפריעם לקשר
באם יש לכם מושג איך משיגים טלפונים או קשר עם הקהילות שצינתם למעלה?

• הוסף לסימניות
אולי דרך חב"ד - תבררי.
אני מאמינה שהם יודעים על שליחויות גם לכלל הציבור.

• הוסף לסימניות
יש באודסה הרבה זוגות שנוסעים לשליחות
אני חושבת שהרב באקשט מירושלים מטפל בזה. (אין לי טלפון)

• הוסף לסימניות
תלוי איזה סגנון אתם
(צרפת ורוסיה זה לא אותו דבר... גם ארה"ב וארגנטינה...)
איזה שפות אתם יודעים
(למשל, יש מקומות בחו"ל שזקוקים לשליחים דוברי עברית כדי ללמד עברית במוסדות היהודיים שם, או בשביל פעילות מיוחדת לדוברי עברית כמו תיירים\יורדים וכד'
אבל יש מקומות שנדרשת ידיעת השפה המקומית)
ולאיזה זרם אתם משתייכים

• הוסף לסימניות
יכולה לומר שמניסיון אישי מאוד תלוי באיזה קהילה מדובר.
יש קהילות שגם מרשות לעצמן להתערב לזוגות בחיים ואז יצא שכרכם בהפסדכם...

למה לא לעבור לאיזור אחר בארץ?

• הוסף לסימניות
אנחנו לטאים הבעל רק עברית האשה גם אנגלית

• הוסף לסימניות
גם אם בחו"ל וגם אם בארץ-
יש לי עצה שייעצו לי מיד כשהתחתנתי!

תפסיקו לענות לטלפונים כל היום!!!! זה הטרדה!!!
ובלילות בכלל לא לענות לאף אחד!!!

תתנתקו אתם מן העולם ואל תתנו לאנשים להתערב לכם...

• הוסף לסימניות
אכן שמעתי על זוג עם בעיה דומה הם קמו ועזבו לעיר צפת ענו לטלפונים רק מתי שיכלו או רצו הורים לא היו קרובים אז לא יכלו לראות מתי הם קמים מתי כיבוי תאורות וכו פלוס אופציה להגיע שבתות בזמן געגוע גרו שם שנתיים וחזרו לאחר מכן בריאים בגופם ונפשם :)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערב פה לכמה מהניקים
לא בקשו עצות
הם הלכו ליועצים וזה מה שאמרו להם,
עכשיו מי שיכול לעזור להם למצוא מקום שם תבוא עליו ברכה.

• הוסף לסימניות
שמעתי על כאלו שהיו באילת בסוג של שליחות
ותמיד מחפשים שם מורות.

(ייתכן שאני יכולה להשיג מספר של מישהי שהיתה שם בעבר. אם אתם מעוניינים פנו באישי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה