כללי שליחת אימייל לכל הרשימה דרך גוגל

• הוסף לסימניות
איך אני שולחת אימייל לכל רשימת הלקוחות שלי, דרך גוגל? יש דרך לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
באנשי קשר בוחרים הכל ולוחצים על דוא"ל ...

• הוסף לסימניות
ובעוד דרך פשוטה:
1. "כתוב דואר"
2. לחיצה על "אל" (או על "עותק מוסתר")
3. בחלונית שנפתחה, לגלול ל"כל אנשי הקשר"
4. בחר "הכל"

• הוסף לסימניות
רק לא לשכוח להסתיר את המיילים...

• הוסף לסימניות
אני מקוה שאתה משתמש בדפדפן גימייל, וא"כ ההוראות הבאות תקפות)
מתחת לחלון הנמען (אל) לחץ על "הוסף עותק מוסתר"
ועכשיו אתה רושם את הנמען בחלון החדש שנפתח, וכך הוא לא רואה למי שלחת, גם אם יהיו רשומים שם עשרות כתובות וכו'

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני בדיוק מחפשת את הענין הזה ומוצאת שכאן דנים בו...
ואם אפשר - בבאוטלוק, איך אני מסתירה את שמות הנמענים הנוספים, ??.

מישו יודע???

• הוסף לסימניות
1. צור הודעת דואר חדשה
2. לחיצה על "אל"
3. בחלון שנפתח עומדים על איש קשר שרוצים לשלוח אליו דואר, ואז לוצים על "עותק מוסתר"
4. לאחר בחירת כל הנמענים, לוחצים על "אישור"

• הוסף לסימניות
כן. צודה.
מצאתי את זה באפשרויות - עותק מוסתר.
מעולה.
תודה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה