שליחת דואר אלקטרוני נכשלת

• הוסף לסימניות
אני שולח מייל לקבוצה גדולה, ולאחרונה השליחה נכשלת ונרשם לי הודעת השגיאה הבאה:
לא היתה אפשרות לשלוח את ההודעה מפני שאחד הנמענים נדחה על-ידי השרת. כתובת הדואר האלקטרוני שנדחתה היתה '<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>'. ‏‏נושא '', חשבון: 'דואר אלקטרוני', שרת: 'smtp.012.net.il', פרוטוקול: SMTP, תגובת השרת: '451 4.5.3 Too many recipients specified.', יציאה: 25, מאובטח (SSL):‏ ‏‏לא, שגיאת שרת: 451, מספר שגיאה: 0x800CCC79
יש לציין שכל פעם שאני עושה שליחה הוא מביא כתובת אחרת 'בעייתית' למרות שהכתובת היא חוקית למהדרין
תודה מראש למי שיוכל לסייע

• הוסף לסימניות
לידיעה כללית
במידה ואת מנסה לשלוח דרך גוגל
ישנה בעיה בשליחת רשימת תפוצה מרובה משום של גוגל יש רגישות לספאם
ברגע שאת שולחת מעל הממוצע בחשבון שלך הוא מעניש ולא נותן לשלוח שוב עד 24 שעות הבאות

ולגופו של עניין למרות שהכתובת חוקית נראה כי יש לך שם רווחים המשמשים כתו לכן הוא מכריז על טעות בכותובת
(שימי לב שכל פעם הכתובת היא אחרת ברשימה ואם ניחוש שלי נכון יש לך מעל 800 רשומים ברשימת תפוצה תקני אותי אם לא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;585991:
ולגופו של עניין למרות שהכתובת חוקית נראה כי יש לך שם רווחים המשמשים כתו לכן הוא מכריז על טעות בכותובת
(שימי לב שכל פעם הכתובת היא אחרת ברשימה ואם ניחוש שלי נכון יש לך מעל 800 רשומים ברשימת תפוצה תקני אותי אם לא)
1. אין שום תוים בעייתיים בכתובת, והעובדה היא שפעמים רבות אני כן מצליח לשלוח וזה מגיע ליעדו, ואם כל פעם הוא מביא כתובת אחרת, מה באמת יכול להיות הסיבה לכך?
2. מדובר ברשימת תפוצה של בקושי 180 כתובות ולא 800.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אוקיי

גשי למאפיינים חשבון
הגדרות מתקדמות בלשונית שרת יוצא סמני את הריבוע השרת דואר יוצא SMTP דורש אימות
וסמני דורש הגדרות כמו שרת דואר נכנס

תעדכני
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;586372:
אוקיי
גשי למאפיינים חשבון
הגדרות מתקדמות בלשונית שרת יוצא סמני את הריבוע השרת דואר יוצא SMTP דורש אימות
וסמני דורש הגדרות כמו שרת דואר נכנס
ההגדרות כבר היו מסומנות כנ"ל, והבעיה עדיין קיימת, חשוב לציין שלא בכל שליחה הוא נתקע, זה פעם כן ופעם לא.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כנראה יש חומת אש שפעילה אצך
צרי קשר באישי

• הוסף לסימניות
1. לנסות להגדיל את ה TIMEOUT
2. לוודא שאין תוכנה אנטיוירוס שסורקת את המייל
3 לעבור לפרוטוקול IMAP (צריך לוודא שהם תומכים בזה - לא כל הספקים תומכים)
4. לשלוח כל פעם פחות ....

• הוסף לסימניות
מה זה TIMEOUT ??
איך מודאים שאין תוכנה אנטיוירוס שסורקת את המייל?

תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה