שליחת הודעות מפלאפונים כשרים...

• הוסף לסימניות
מה התכוונת?
זה טוב או לא?

• הוסף לסימניות
כנראה היא רוצה להמחיש עד כמה ה"עם החרדי" מבקש... :)

• הוסף לסימניות
גם אח שלי שלח לי שבוע שעבר הודעה מפלפון C2 כשר, אבל בינתיים הוא לא גילה לי איך, כי הוא אמר שאם זה יתפשט אז יחסמו את זה.

• הוסף לסימניות
זה אפשרי ממכשירי C2 לא הכשרים ממש.
אלא רק המוכשרים.
ורק אלו באורנג'.

איך? יכולה לברר ולעדכן....

• הוסף לסימניות
רק באורנג'.
וזה ידוע לכל ישיבע בוחער ממוצע.
וזה אוטוטו יחסם, כי זה נראה ממש קל לחסימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1170355:
רק באורנג'.
וזה ידוע לכל ישיבע בוחער ממוצע.
וזה אוטוטו יחסם, כי זה נראה ממש קל לחסימה.

לא, לא רק באורנג'
אני בסלקום :)
(מכשיר שהוכשר להודעות)

• הוסף לסימניות
תפרטי קצת...

• הוסף לסימניות
האם את הסמסונג c3053 ניתון גם לפרוץ??

• הוסף לסימניות
הודעות SMS

בוקר אור:)
זה כבר מיום חמישי, אם לא קודם...
עובד בחברת אורנג' בלבד. לאנשים בעלי מכשיר לא כשר עם סים כשר.
פשוט מאד: תרשמו הודעה ותשלחו--
טוענים שזה חינם, לא מבטיחה ;)

אגב, כל הזמן פותחים וחוסמים, פותחים וחוסמים... נראה מה יהיה הסוף...

(אל דאגה, אני בסלקום ב"ה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה