שליחת הזמנות ערים ירושלים ביתר מודיעין עילית, עם מי לשלוח?

• הוסף לסימניות
עם מי כדאי לשלוח?
א. מי מהיר יותר?
ב. מי זול יותר?

• הוסף לסימניות
יש את "ישירות"
ויש את "היימישע פוסט"
שניהם טובים
מי יותר ומי פחות
אם כי בשניהם יש גם פספוסים

רק שב"דואר ישראל" יש פי כמה וכמה פספוסים. ואין מה לעשות.

הכי הכי טוב - בדרך הישנה הישנה - להעביר מיד ליד...:D

מזל טוב ובהצלחה

• הוסף לסימניות
אני לא עונה לעצם העניין,

אבל אולי דווקא כן,

מנסיון אישי של המשפחה והחברים אני יכול לומר שהמומלץ ביותר זה ליסוע לבד ולחלק, אין שום חברה שעומדת בתנאי החלוקה שהיא מצהירה עליהם. ואני אישית קיבלתי הזמנה שנשלחה דרך דואר ישראל 20 יום לאחר קבלתה בסניף!! ואני יודע שגם חברות אחרות זה כך.
בכל מקרה עם כל חברה שתשלחו מומלץ לשלוח כחודש לפני הארוע.

• הוסף לסימניות
דרכי התקשרות לישירות והיימישע פוסט

• הוסף לסימניות
הימישע פוסט אמין ומהיר
מחזיר את מה שלא נשלח או לא נמצא כתובת
{בהשארת פרטיםלחזרה}

• הוסף לסימניות
דרכי התקשרות לישירות והיימישע פוסט

• הוסף לסימניות
ישירות: 08-8000900
היימישע פוסט: 1700508889

• הוסף לסימניות
לא לשלוח עם הדואר!! עשינו את זה ונתקענו, ושלחנו עוד פעם ונתקענו, נתקענו גם עם דואר 24.
עדיף - או במייל ולהודיע ששלחתם, או עם קרובי משפחה.

• הוסף לסימניות
הימישע 1700508889
מניסיון בכמויות
גם מחזירים את מה שלא נמצא וגם מגיע די מהר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה