whatsapp שליחת וקבלת הודעות ווצאפ למייל!! שירות חדש?

• הוסף לסימניות
עובד לי רגיל...

יש מספר שונה
אני וחברה שלחנו וזה הגיע לוואצפ עם מספר שונה...
ככה הם עצמם אמרו לי במענה לשאלתי. אולי יש להם כמה מספרים בודדים?! בכל מקרה, מספר וירטואלי לכל אחד, ידרוש מהם להחזיק הרבה מכונות וירטואליות עם וואטסאפ ואז המחיר שהם יגבו אמור להיות גבוה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
פתחתי שני חשבונות ושלחתי משניהם למספר שלי
וזה הגיע מאותו מספר ששיך לחשבון עסקי של החברה
ופשוט בכל הודעה כתוב מי שלח
משהו בסגנון הזה

קיבלת הודעה חדשה מאת משה.

שלום

*נשלח משירות שליחה וקבלת הודעות מהמייל לווטסאפ*
https://xlservices.net/WhatsappToMail

• הוסף לסימניות
כנראה עוד יהיה יותר יעיל
טכנולוגיות כאלה מאריכות את הזמן שנוכל להסתדר בלי סמארטפון
ואם מישהו ישאל אם מילא ווטסאפ אז למה לא בסמארטפון
טוב ברור שזה פחות נוח
ופחות ממכר

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי ועבד לי טוב
ופתאום היום נשלח לי הודעה שהשירות נחסם
מישהו יודע למה??

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי ועבד לי טוב
מישהו יודע למה??
שירות שמעביר הודעות מכל קבוצה לא שום אפשרות פיקוח
אני הייתי מתפלא אם לא היה נחסם

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי ועבד לי טוב
מישהו יודע למה??
מישהו לא מבין למה חסמו את זה?

יש קבוצות וואצפ שליליות לחלוטין ששולחות מסרים לא טובים

לא הגיוני לחסום את זה?

• הוסף לסימניות
איך נטפרי יכולים לחסום מיילים אישיים שאני שולח מגימייל?
לא הגיוני

מה שראיתי שחסום זה הגישה להרשמה למיזם הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה