שליחת כמות גדולה של דואר אלקטרוני

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות איך אפשר לשלוח כמויות גדולות של דואר אלקטרוני בלי שהגימייל יחסום אותי.

• הוסף לסימניות
אם הכוונה לנפח הקובץ, דרך ג'מבו מייל
נכתב ע"י מיכל123;1833178:
אשמח לקבל רעיונות איך אפשר לשלוח כמויות גדולות של דואר אלקטרוני בלי שהגימייל יחסום אותי.

• הוסף לסימניות
הכוונה לכמויות גדולות של כתובות מייל.

אני לא יכול להשתמש בחברות הקיימות הרגילות כמו טריאל או ויאיפלוס מכיון שאני רוצה לשלוח לכל לקוח מייל שונה.

• הוסף לסימניות
הכוונה לכמויות גדולות של כתובות מייל.

אני לא יכול להשתמש בחברות הקיימות הרגילות כמו טריאל או ויאיפלוס מכיון שאני רוצה לשלוח לכל לקוח מייל שונה.

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת מצוינת שמתאימה לצרכים האלה,
כמו כן יש לי ידע רב בנושא של המסנני ספאם של גימייל,
אני יעתיק את ההודעה שלי אתמול בפורום השכן:

מי שמעוניין יש לי מערכת שאני תיכנתתי (חיברתי את הפאזל שלה בצורה הנכונה :)) שיכולה לבצע את אותם פעולות כמו רב מסר וגם יותר אך ללא העלות של רב מסר.
היא יכולה לשלוח כמות בלתי מוגבלת של הודעות לכמות בלתי מוגבלת של רשימות תוך שילוב יכולות סינון מתקדמות לפילוח מדויק של מסעי פרסום.
יש לה עורך טקסט משוכלל שמאפשר לעבוד עם תבניות מוכנות וכולל תצוגה מקדימה של ההודעה בהדמיה של ארבעה גדלי מסך שונים.
יש לה אפשרות לטעון לתוך ההודעה את הפרטים של הנמען כגון שמו הפרטי וכדומה.
יש אפשרות של קישור להסרה אוטומטית/שינוי הרשמה/שינוי פרטים.
משולב בתוך המערכת מערכת שמראה מראש את הסיכוי של ההודעה להגיע לספאם בתצוגה שמראה מה לתקן.
ניתן ליצור גם כן כפתורים לדואר נכנס בגימייל ללחיצה לפני פתיחת ההודעה (כמו שיש לפעמים "עקוב אחרי הזמנה").
אפשר לתזמן שליחת הודעה לזמן עתידי.
אפשר לסנן את הכתובות מייל שלא קיימות.
אפשר לשלב את התמונה בתוך ההודעה ככה שלא יצטרכו ללחוץ על הצג תמונה.
אפשר לצרף קבצים.
תצוגת סטטיסטיקות מפורטת כוללת מספר פתיחות לכל הודעה ולכל נמען ולכל קישור בתוך ההודעה ועוד.
אפשרות לאינטגרציה של דף הרשמה חיצוני (דרך קישור שכולל את פרטי הנרשם).
ויש עוד אפשרויות רבות.

אני מתאים את הממשק ניהול לפי הצרכים של הלקוח.
אני מצרף צילומי מסך מתוך מערכת שבניתי ופעילה בישיבה לצורך קשר עם ההורים.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-10-26-14-24-32.png
    KB 85 · צפיות: 25
  • Screenshot_2015-10-26-14-25-22.png
    KB 97.2 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה