שליחת כמות גדולה של SMS

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לשלוח כמות גדולה מאד מאד של SMS. המחיר הכי זול שמצאתי הוא 1.5 אג'. זה הגיוני ? אין משהו ללא הגבלה ?

לשלוח 15,000,000 הודעות בחודש יעלה לי יותר מ 200,000 ש"ח. יש מישהו שמכיר חברות זולות יותר ?

מאמין שכמפתחי אתרים נתקלתם בחברות ששולחות SMS. אשמח להמלצות (API נח, שירות וכו')

• הוסף לסימניות
ממה שהיה זכור לי זה יקר מאוד (בטח ובטח לכמות שאתה מדבר עליה), אפשר למצוא הרבההה יותר זול (מצורפות שתי דוגמאות, אני לא מכיר אישית, אלא רק חיפשתי בגוגל אתרים בינלאומיים שמביאים מחיר יותר טוב):
https://www.budgetsms.net/sms-gateway-pricing/ - המחיר הולך לפי פאונד, המרה פשוטה בגוגל מביאה תוצאה של 6.9 אגורות
https://www.smsapi.com/en/pricing - קצת יותר יקר (0.0022 פאונד לסמס לישראל), אבל הם נראים יותר מקצועיים, אם לשפוט לפי המראה של האתר. בכל אופן, בכמות הזו, ברור לי שיוכלו לעשות לך מחיר.. אני הייתי מתכתב עם השירות מחירות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
1.5 אגורות זה זול
אני משלמת בערך 7 אגורות באקטיב טרייל.

למי יש לך לשלוח 15,000,000 הודעות בחודש? זה כמעט פעמים כל תושבי מדינת ישראל?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לשלוח כמות גדולה מאד מאד של SMS. המחיר הכי זול שמצאתי הוא 1.5 אג'. זה הגיוני ? אין משהו ללא הגבלה ?

לשלוח 15,000,000 הודעות בחודש יעלה לי יותר מ 200,000 ש"ח. יש מישהו שמכיר חברות זולות יותר ?

מאמין שכמפתחי אתרים נתקלתם בחברות ששולחות SMS. אשמח להמלצות (API נח, שירות וכו')
יש לך כאן מבצע מיוחד אגורה לסמס
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=3269#unread

עם הבטחה למחיר מיוחד יותר למעל מיליון יחידות
טלפון שלהם 0773137777

• הוסף לסימניות
תודה. כבר דיברתי איתם. זה כנראה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג.

(יש עוד דברים חוץ מהמחיר אבל זה כבר נושא אחר)

• הוסף לסימניות
רק לסקרנות אני עוד לא נתקלתי שמי ששולח כמות כזאת בSMS.
אולי דואר ישראל והם יכולים לעמוד באגורה להודעה...

• הוסף לסימניות
רק לסקרנות אני עוד לא נתקלתי שמי ששולח כמות כזאת בSMS.
אולי דואר ישראל והם יכולים לעמוד באגורה להודעה...
יש המון אפליקציות של מוסדות גדולים (וגם שירות טלפוני ת'אמת)
שלצורך זיהוי ואימות שולחים הודעת sms לנייד.
וכנראה שעל כל הודעה כזו הם משלמים טבין ותקילין :)

• הוסף לסימניות
יש המון אפליקציות של מוסדות גדולים (וגם שירות טלפוני ת'אמת)
שלצורך זיהוי ואימות שולחים הודעת sms לנייד.
וכנראה שעל כל הודעה כזו הם משלמים טבין ותקילין :)
באמת נראה לי שיש אפשרות לאימות דו שלבי בגוגל, מעניין אם זה פעיל בישראל, בארה"ב אפשר להתקשר ולשלוח SMS בחינם דרך כל מיני שירותים באינטרנט.

• הוסף לסימניות
באמת נראה לי שיש אפשרות לאימות דו שלבי בגוגל, מעניין אם זה פעיל בישראל
פעיל
ויש גם פיתרון לטלפונים כשרים , כאשר האימות מתבצע על ידי שליחת הודעה קולית המשמיעה את הקוד

אני יכול להציע שרות מעין זה לאתר שזקוק לכך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה