שליחת מייל במועד מאוחר יותר - יש אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
צהריים טובים,
מידי פעם אני תוהה האם יש אפשרות לכתוב מייל (בג'ימייל) ולהגדיר שעת שליחה מאוחרת יותר, או לדחות את השליחה בכמות שעות מוגדרת.
ממש כמו בטיימר שנמצא בשלט של המזגן, או כפתור שמופיע ב(חלק מ) מכונות הכביסה.

שימושי במיוחד להודעות מייל שנכתבות בשעות מאוחרות של הלילה...

• הוסף לסימניות
בעזהי"ת

באאוטלוק יש, אפשרויות -> השהה מסירה. אני לא יודע אם הוא שולח גם אם המחשב כבוי, אבל אם הוא במצב שינה אמור לשלוח.

• הוסף לסימניות
יש תוסף מעולה לגימייל (עובד בכרום ו FF ואולי גם בספארי ובאדג, לא בדקתי) שנקרא BOOMERANG , הוא עושה את זה, עד כמות קטנה זה בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;n5011228:
שימושי במיוחד להודעות מייל שנכתבות בשעות מאוחרות של הלילה...

זה לא מעיר את המקבל או משהו,
מה מפריע לך שיגיע בלילה?.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;n5013137:
זה לא מעיר את המקבל או משהו,
מה מפריע לך שיגיע בלילה?.

יש כאלו שמגדירים צליל התראה בעת קבלת מייל.
אבל בעיקר - מייל שמיועד ללקוח, ואני לא מעוניינת שידע באיזו שעה הוא נכתב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;n5013767:

אם כך אז אאוטלוק אולי פחות טוב, כי כתוב בגוף המייל מתי הוא נכתב באמת, וברשימת המיילים הוא מסודר בשעה שהגיע בפועל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;n5013767:

ויוכיח אותי לא ללכת לישון מאוחר....
כאילו לא עבדתי בשבילו.

• הוסף לסימניות
למישהו יש נסיון עם התוסף Right Inbox ?
כי עם התוסף השני שהוצע כאן, יש לי ניסיון רע. הוא משבש, וגם מכניס חתימה למייל הנשלח. בקיצור משתלט בצורה שקשה להתמודד איתו בגרסתו החינמית.

מה קורה עם Right Inbox ? האם הוא עובד נורמלי וקל להפעלה?

• הוסף לסימניות
כעת אני שם לב, שכשאני מנסה להוריד את Right Inbox הוא מתריע קשות שזה קובץ שעלול לגרום נזק למחשב. מה זה אמור להביע?

• הוסף לסימניות
פרסומון האם ידוע לך משהו לגבי הנקודה שכתבתי בהודעה הקודמת, שהמחשב מתריע שזה קובץ מסוכן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא.
אבל הוא כותב לי "לא ניתן להוסיף אפליקציות, תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה" "אישור"

• הוסף לסימניות
לא.
אבל הוא כותב לי "לא ניתן להוסיף אפליקציות, תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה" "אישור"
תעשה אישור ותגרור את הקובץ לדף התוספים.

העלתי לפה:
להוריד, לחלץ, ולגרור לדף התוספים.

קבצים מצורפים

• Right-Inbox-for-Gmail_v8.6.0.rar
    8.5 MB · צפיות: 34

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה