שליחת מייל חוזר

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להכין טיוטה של מייל ולשלוח לאנשים, בלי לעשות "העבר",

• הוסף לסימניות
שתי אפשרויות:
1. קונטרול C קונטרול V.
2. רשימת נמענים בעותק מוסתר.

• הוסף לסימניות
לא הבנת את השאלה,
אז שוב
יש לי צורך לשלוח מיילים לכל מיני אנשים אני רוצה לערוך טיוטה ולשלוח את המייל, היום שבוע הבא עוד חודשיים אותו מייל איך אני שומר כזה טיוטה?

• הוסף לסימניות
ערוך את הנושא,
מקלידים מחדש את נושא המייל, וה'העבר' מתבטל.

• הוסף לסימניות
תגובות מוכנות מראש
בתוספים של ג'ימייל (החלף שפה לאנגלית ושם היכנס ל-Labs), יש תוסף שנקרא Canned responses, שהפעלתו נותנת בכל כתיבת הודעה אפשרות לשליחת מלל שנשמר מראש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אין מילים

נכתב ע"י למען דעת;1450737:
תגובות מוכנות מראש
בתוספים של ג'ימייל (החלף שפה לאנגלית ושם היכנס ל-Labs), יש תוסף שנקרא Canned responses, שהפעלתו נותנת בכל כתיבת הודעה אפשרות לשליחת מלל שנשמר מראש.
יש אפשרות גם קבצים או רק מלל?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי אפשרות לקבצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1450737:
תגובות מוכנות מראש

תודה.
גם אני נעזרתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה