נכתב ע"י שאלטר;1108178:http://www.freefax.co.il/upload.php
אתר של שליחת פקסים.
(מעלים את הקובץ, כמו דואר אלקטרוני,מקלידים מס' פקס וזה מגיע לתיבה)
ניתן לרכוש בחו"ל בחצי מחיר. מגיע לדואר בארץ.נכתב ע"י a26955;1108273:יש כזה דבר 'מודם פקס', מתחבר למחשב בחיבור USB ומחברים אותו לשקע הטלפון,
דרכו ניתן לשלוח ולקבל פקסים.
זה עולה באיזור 130-160 ש"ח בכל חנות מחשבים.
כשיש את זה אין צורך במכשיר פקס כלל וכלל.
בהדפסה מגדרים את המדפסת עם המילה FAX
ואז נפתחת תיבת שיחה שם מזינים מס' טל.
צריך מדפסת עם פקס שמחוברת למחשב ולקו טלפון
בהצלחה
נכתב ע"י פרסומון;1108334:ניתן לרכוש בחו"ל בחצי מחיר. מגיע לדואר בארץ.
יש שני סוגים, יש כרטיס PCI ויש שמתחבר בUSB.נכתב ע"י sh12;1108537:ואפשר לקנות את המודם פקס בכל חנות לתיקוני מחשבים ב 20 ש"ח.
צריך לבדוק שהכרטיס מודם יתאים לסוג החיבור בלוח אם שלכם.
ישנו שירות בתשלום נוח וזולנכתב ע"י a26955;1108277:בעבר הייתי משתמש עם זה,
אבל לאחרונה נראה לי שהם עושים בעיות בשירות החינמי, זה נשלח לפעמים רק באמצע הלילה, או למחרת, ולפעמים זה כלל לא נשלח וגם לא הגיע הודעה במייל שלא נשלח...
בקיצור, לא מומלץ.
נכתב ע"י כוכב103;1108631:ישנו שירות בתשלום נוח וזול
דווקא ניסיתי אתמול והיום וזה נשלח די מהר, כמובן של מיידי, כמו מכשיר פקס.נכתב ע"י a26955;1108277:בעבר הייתי משתמש עם זה,
אבל לאחרונה נראה לי שהם עושים בעיות בשירות החינמי, זה נשלח לפעמים רק באמצע הלילה, או למחרת, ולפעמים זה כלל לא נשלח וגם לא הגיע הודעה במייל שלא נשלח...
בקיצור, לא מומלץ.
לכל מחשב.נכתב ע"י sara100;1108549:פרסומון-זה מתאים לכל מחשב, או שיש הגדרות מסוימות?
נכתב ע"י נירוש;1114128:כמדומני שפעם ביררתי ואין היום מודם פאקס המתחבר למחשב עם וינ7
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים