זה המחיר גם היום. (פלוס\מינוס) [האמת דומני שהמחיר הוא ללא התקנה. ברכישת מחשב חדש המחיר הוא באזור ה50 ש"ח כולל ההתקנה, בהתקנה בנפרד נראה לי שמלבד המחיר של המודם גובים עוד 50 להתקנה. בלי התחייבות תבררו אצל טכנאים.].נכתב ע"י WEN;600074:מחברים מודם לתוך המחשב ואז אפשר לקבל ולשלוח פקסים דרך המחשב. הטכנאי שלי לקח לי בזמנו בסביבות 70 ש"ח כך זכור לי
נכתב ע"י YB nekuda;600090:לי היה מודם - אבל החיבורים והטלפון - עיצבנו אותי
אם במילא צריך לסרוק עדיף לך לפתוח אתרי שליחה וקבלה של פקסים
לי זה יותר נוח.
לשתי ההודעות האלו, התשובה הפשוטה היא שבאתרים אין חיסיון לחומר שלכם, ומנהלי או בעלי האתר נחשפים לחומר שלכם. גם אם אסור להם לעשות בזה שימוש (לרעה או לא), החומר גלוי, וכמו כל עסק ומשפחה, ישנם דברים שאין אנו רוצים שעין זר תשזופנה אותם, ובזה מעלת המודם הביתי על פני האתרים.נכתב ע"י miller;600169:מה רע בשירות שלהם לשליחת פקסים: http://www.freefax.co.il/upload.php
לקבל פקס למייל, אני משתמש FAX TO MAIL של בזק עלות של 5-7 ש"ח בחודש משהו כזה
לא, לא צריך מכשיר פקס. המודם הוא מכשיר פנימי במחשב שהקו טלפון מתחבר אליו, ואז הוא יכול לחייג, לשלוח ולקבל פקסים אפילו בלי צורך במדפסת. אפשר לראות את הפקסים הנכנסים על המסך, ולשלוח או דרך וורד או כל תוכנה אחרת. החיסרון: כדי לשלוח דף כתוב בכתב יד חייבים סורק ורק אחרי הסריקה אפשר לשלוח.נכתב ע"י שקוף;600228:רגע,
בשביל זה צריך גם מכשיר פקס?
איך זה עובד?
ואם אין לי מכשיר?
מתקינים מודם וזה עובד?
נכתב ע"י WEN;600074:מחברים מודם לתוך המחשב ואז אפשר לקבל ולשלוח פקסים דרך המחשב. הטכנאי שלי לקח לי בזמנו בסביבות 70 ש"ח כך זכור לי
נכתב ע"י miller;600169:מה רע בשירות שלהם לשליחת פקסים: http://www.freefax.co.il/upload.php
את אותו אופציה יש גם בתוכנת הפקס הרגילה של windows, החיסרון הוא שהמחשב צריך להשאר דלוק ולכן אם למשל כשיוצאים לנסיעה או לחו"לנכתב ע"י דניאל נ;600251:המעלה באתרים של הפקס שאפשר לכוון לאיזה זמן שרוצים
אני שלחתי פקס דרך אתר ורשמתי שישלח למחרת ב16:00 בצהרים והפקס הגיע בדיוק בזמן
לפעמים יש בזה המון תועלת לדוגמא כשיוצאים לנסיעה או פוחדים לשכוח ומדובר במקום שמקבל הרבה פקסים ואתה לא רוצה שהמסמך ששלחת יאבד
איפה קונים את המודם הזה?נכתב ע"י מיכל123;600274:יש מודמים חיצוניים שמתחברים עם USB ולא צריך טכנאי או משהו. רק מחברים ביציאה של ה USB וזה עובד.
וכמבון, יש שיחה מזוהה לכל שיחות הטלפון, אפשר לשלוח ולקבל פקסים באמצעות המחשב ועוד.
נכתב ע"י chavi9;600278:איפה קונים את המודם הזה?
פשוט חיבור USB בלי עוד חיבורים - טלפון, חשמל וכו'?
ואז אפשר דרך הדפסה מכל תוכנה, לשלוח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים