שליחת/קבלת פקסים דרך המחשב

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?
ומה זה 'מודם פקס'?
כמה זה עולה?
אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה

• הוסף לסימניות
מחברים מודם לתוך המחשב ואז אפשר לקבל ולשלוח פקסים דרך המחשב. הטכנאי שלי לקח לי בזמנו בסביבות 70 ש"ח כך זכור לי

• הוסף לסימניות
לי היה מודם - אבל החיבורים והטלפון - עיצבנו אותי

אם במילא צריך לסרוק עדיף לך לפתוח אתרי שליחה וקבלה של פקסים

לי זה יותר נוח.

• הוסף לסימניות
אבל לפעמים זה גם חוסך בבלגן של דפים וגם אם צריכים לשלוח דרך המחשב לא צריך להדפיס את המסמך ואז לשלוח אני בכל אופן מאד נהנה מזה שיש לי מודם לשליחת וקבלת פקסים דרך המחשב חוץ מזה המדפסת שלי זה גם פקס ואם יש לי מסמך מודפס אז אני שולח אותו דרך זה.

• הוסף לסימניות
מודם פקס, הוא מכשיר קטן שמותקן במחשב, חיצוני או פנימי, ומחברים אליו את קו הטלפון, ואפשר לכתוב מה שרוצים בכל תוכנה שרוצים ולשלוח באמצעות הפקס. פשוט עושים הדפסה למדפסת בשם "FAX", הוא שואל אותך לאיזה מספר פקס לשלוח ושולחים.
הוא גם מקבל פקסים בצורה קלה ונעימה.
וחוצ'מזה, ברגע שיש לך מודם למחשב שמחובר לקו הטלפון, אפשר להתקין בחינם תוכנה כמו זו: http://www.phonetray.com/ptfree_download.htm
ואז יש לך שיחה מזוהה למחשב, ללא הגבלת מקום.

• הוסף לסימניות
מה רע בשירות שלהם לשליחת פקסים: http://www.freefax.co.il/upload.php

לקבל פקס למייל, אני משתמש FAX TO MAIL של בזק עלות של 5-7 ש"ח בחודש משהו כזה

• הוסף לסימניות
בשביל כמה שקלים שעולה המודם פקס, אפשר לקבל פקסים למחשב, ואפשר לשלוח פקסים בלי הגבלה, באופן מיידי.

ואפשר לקבל את השיחה מזוהה, שזה שוה המון.
וכמובן - איש הישר בעיניו יעשה...

• הוסף לסימניות
רגע,
בשביל זה צריך גם מכשיר פקס?
איך זה עובד?
ואם אין לי מכשיר?
מתקינים מודם וזה עובד?

• הוסף לסימניות
רגע,
איך זה עובד?
ואם אין לי מכשיר?
מתקינים מודם וזה עובד?:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;600074:
מחברים מודם לתוך המחשב ואז אפשר לקבל ולשלוח פקסים דרך המחשב. הטכנאי שלי לקח לי בזמנו בסביבות 70 ש"ח כך זכור לי
זה המחיר גם היום. (פלוס\מינוס) [האמת דומני שהמחיר הוא ללא התקנה. ברכישת מחשב חדש המחיר הוא באזור ה50 ש"ח כולל ההתקנה, בהתקנה בנפרד נראה לי שמלבד המחיר של המודם גובים עוד 50 להתקנה. בלי התחייבות תבררו אצל טכנאים.].

נכתב ע"י YB nekuda;600090:
לי היה מודם - אבל החיבורים והטלפון - עיצבנו אותי

אם במילא צריך לסרוק עדיף לך לפתוח אתרי שליחה וקבלה של פקסים

לי זה יותר נוח.

נכתב ע"י miller;600169:

לקבל פקס למייל, אני משתמש FAX TO MAIL של בזק עלות של 5-7 ש"ח בחודש משהו כזה
לשתי ההודעות האלו, התשובה הפשוטה היא שבאתרים אין חיסיון לחומר שלכם, ומנהלי או בעלי האתר נחשפים לחומר שלכם. גם אם אסור להם לעשות בזה שימוש (לרעה או לא), החומר גלוי, וכמו כל עסק ומשפחה, ישנם דברים שאין אנו רוצים שעין זר תשזופנה אותם, ובזה מעלת המודם הביתי על פני האתרים.

נכתב ע"י שקוף;600228:
רגע,
איך זה עובד?
ואם אין לי מכשיר?
מתקינים מודם וזה עובד?
לא, לא צריך מכשיר פקס. המודם הוא מכשיר פנימי במחשב שהקו טלפון מתחבר אליו, ואז הוא יכול לחייג, לשלוח ולקבל פקסים אפילו בלי צורך במדפסת. אפשר לראות את הפקסים הנכנסים על המסך, ולשלוח או דרך וורד או כל תוכנה אחרת. החיסרון: כדי לשלוח דף כתוב בכתב יד חייבים סורק ורק אחרי הסריקה אפשר לשלוח.
(ברמת העיקרון, יש אפשרות לנהל שיחות טלפון רגילות כאילו המחשב הוא מכשיר טלפון רגיל, אבל זה דורש עוד תוכנה, וכן רמקולים\אוזניות, ומיקרופון.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;600074:

דווקא זה נשמע טוב!
כל טכנאי יודע לעשות אתזה?
זה מצויין! אני ממש מחכה לו כבר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miller;600169:

בנוסף לאי-פרטיות שציינו כאן, יש חיסרון נוסף שא"א לשלוח פקסים לצורך עיסקי, אלא רק לצורך פרטי, ואם הם רואים ששולחים מדי הרבה פקסים מאותה כתובת מייל הם חוסמים את השולח. (כמובן שאפשר כל פעם לכתוב להם כתובת אחרת, אבל מי ששולח הרבה פקסים צריך להצטייד גם בהרבה מיילים...)
כמו"כ לפעמים יש אצלהם "שעות עומס" ואז הפקס מחכה בהמתנה הרבה זמן עד שהוא עובר, כך קרה לי פעם שפקס שהעברתי ביום שישי בצהריים הגיע ממש סמוך לשבת, או שמישהי שחיכתה ממני לפקס דחוף, קיבלה אותו רק אחרי שעתיים.

• הוסף לסימניות
המעלה באתרים של הפקס שאפשר לכוון לאיזה זמן שרוצים
אני שלחתי פקס דרך אתר ורשמתי שישלח למחרת ב16:00 בצהרים והפקס הגיע בדיוק בזמן
לפעמים יש בזה המון תועלת לדוגמא כשיוצאים לנסיעה או פוחדים לשכוח ומדובר במקום שמקבל הרבה פקסים ואתה לא רוצה שהמסמך ששלחת יאבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;600251:
המעלה באתרים של הפקס שאפשר לכוון לאיזה זמן שרוצים
אני שלחתי פקס דרך אתר ורשמתי שישלח למחרת ב16:00 בצהרים והפקס הגיע בדיוק בזמן
לפעמים יש בזה המון תועלת לדוגמא כשיוצאים לנסיעה או פוחדים לשכוח ומדובר במקום שמקבל הרבה פקסים ואתה לא רוצה שהמסמך ששלחת יאבד
את אותו אופציה יש גם בתוכנת הפקס הרגילה של windows, החיסרון הוא שהמחשב צריך להשאר דלוק ולכן אם למשל כשיוצאים לנסיעה או לחו"ל;);) אז באמת עדיף לשלוח דרך האתר....:D:D:D
(אגב, תמונות יפות מאוד:):))

• הוסף לסימניות
שירות onemail של בזק מאפשר קבלת הפקס לתיבת המייל וגם שליחה בעזרת ממשק פשוט ונוח (כמו לקבל ולשלוח מייל). המחיר הוא 8.36 ש"ח לחודש.

• הוסף לסימניות
אה, שכחתי, המחיר של 8.36 כולל את התשלום עבור תא קולי, כך שזה יוצא ממש כמה שקלים.

• הוסף לסימניות
יש מודמים חיצוניים שמתחברים עם USB ולא צריך טכנאי או משהו. רק מחברים ביציאה של ה USB וזה עובד.

וכמבון, יש שיחה מזוהה לכל שיחות הטלפון, אפשר לשלוח ולקבל פקסים באמצעות המחשב ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;600274:
יש מודמים חיצוניים שמתחברים עם USB ולא צריך טכנאי או משהו. רק מחברים ביציאה של ה USB וזה עובד.

וכמבון, יש שיחה מזוהה לכל שיחות הטלפון, אפשר לשלוח ולקבל פקסים באמצעות המחשב ועוד.
איפה קונים את המודם הזה?
פשוט חיבור USB בלי עוד חיבורים - טלפון, חשמל וכו'?
ואז אפשר דרך הדפסה מכל תוכנה, לשלוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;600278:
איפה קונים את המודם הזה?
פשוט חיבור USB בלי עוד חיבורים - טלפון, חשמל וכו'?
ואז אפשר דרך הדפסה מכל תוכנה, לשלוח?

כן.

חיפוש קטן בZAP

• הוסף לסימניות
לדוג': http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem

כמה טיפים:
1. כדאי להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות מודם פקס חיצוני עם שתי כניסות של טלפון, אחד להכניס את הקו טלפון והשני מיועד להוציא החוצה בשביל לחבר אותו לטלפון רגיל.
2. לשים לב שקונים "מודם פקס" ולא מודם רגיל.
3. ועדיף מודם חיצוני ולא פנימי, כי בפנימי לפעמים אין מקום לחבר את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה