שליחת קבצים עד 2 ג"ב בחינם!!

• הוסף לסימניות
כל משתמשי הג'מבו - מייל יודעים שלא ניתן לשלוח בחינם קבצים יותר גדולים מ- 500 מ"ב.
ישנו אתר שאולי רבים מכירים - אך לי היה חידוש - שמאפשר לשלוח בחינם עד 2 ג'יגה!!

החסרון לעומת ג'מבו מייל - שהאתר באנגלית, אך זה ממש לא בעיה - השימוש מאד קל ואינטראקטיבי, שלא צריך להבין כלום באנגלית כדי לעבוד איתו. מעבר לכך שלמי שיש תרגום בדפדפן - זה ודאי לא מהווה חסרון.

כתובת האתר
https://www.wetransfer.com/

• הוסף לסימניות
יש ברשת אין ספור אין ספור שרתי איחסון חינמיים לחלוטין, ובנפחים גדולים בהרבה.
לשם המחשה: יש לי בדרופבוקס מעל 50GB, ואני בטוח שישנם כאלו שיש להם עוד יותר..

אבל כמובן, תודה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
איך מגדילים את הנפח בדרופבוקס?

ונירוש אולי תחכימי אותי, למה באתר שהעלת אני בשום אופן לא מצליחה לשלוח,
אני בוחרת קובץ, כותבת כתובת מייל
וכשאני לוחצת לו על שלח, הוא שעות נתקע ב-0%?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1534294:
יש ברשת אין ספור אין ספור שרתי איחסון חינמיים לחלוטין, ובנפחים גדולים בהרבה.
לשם המחשה: יש לי בדרופבוקס מעל 50GB, ואני בטוח שישנם כאלו שיש להם עוד יותר..

אבל כמובן, תודה על השיתוף.

לא דיברתי על שרתי אחסון, גם לי יש כמה. ג'מבו מייל זה משהו אחר. זה לא מצריך להעלות אלי לשרת ולבדוק האם הנמען הוריד וכו' אני מעלה ישירות אליהם ושוכחת מהענין.
זאת ועוד, לא לכולם יש דרופבוקס ודומיהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1534403:
ונירוש אולי תחכימי אותי, למה באתר שהעלת אני בשום אופן לא מצליחה לשלוח, אני בוחרת קובץ, כותבת כתובת מייל וכשאני לוחצת לו על שלח, הוא שעות נתקע ב-0%?

יתכן ויש לך חסימה של סינון כלשהו - נתיב ודומיו. אצלי באתרוג זה פתוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1534409:
לא דיברתי על שרתי אחסון, גם לי יש כמה. ג'מבו מייל זה משהו אחר. זה לא מצריך להעלות אלי לשרת ולבדוק האם הנמען הוריד וכו' אני מעלה ישירות אליהם ושוכחת מהענין.
זאת ועוד, לא לכולם יש דרופבוקס ודומיהם.
לא רואה הבדל בין ג'מבומייל לדרופבוקס.
ג'מבומייל הוא שרת איחסון בדיוק כמו דרופבוקס.
בשניהם ההעלאה אותה העלאה, וצריך לשלוח קישור.
המקסי' הוא שבג'מבומייל אפשר לשלוח קישור ישירות לנמען לפני העלאה עצמה.. נו שוין.

מה שכן, אני אוהב יותר את ג'מבומייל בגלל המהירות. הוא מהיר הרבה יותר מדרופבוקס, גוגל דרייב.

• הוסף לסימניות
יש צדק במה שנירוש אומר, היות שאכן ישנה תחושת שחרור כזו כששולחים ג'מבומייל ישיר ללקוח, בלי להעלות לחשבון האישי שלך, ולשלוח לו לאחר גמר ההעלאה קישור להורדה..

אמת.

• הוסף לסימניות
לי השימוש בדרופבוקס מאוד נוח, אבל יש לי רק 2 ג' איך מגדילים אותו? בחינם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה