שליחת קובץ כבד במייל

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לשלוח קובץ של כמעט 800 מ"ב דרך המייל?
אין לי מנוי לג'מבו מייל. ומדי פעם שולחים קבצים כבדים וזה כן מתקבל.
האם מכווצים אותם?

• הוסף לסימניות
ממש לא מסובך לשלוח קובץ כ"כ גדול...
ישנם שתי אופציות עיקריות, א- https://drive.google.com/ משמש ככונן חינמי של עד 5 GB, כמובן למשתמשי גוגל.. ב-גם בג'מבו מייל, הנתונים הם כאלו: משתמשים מזדמנים רשאים להעלות חומר של עד 200 מגה, משתמשים רשומים [חינם] רשאים להעלות חומר של עד 500 מגה..

כך שהכי פשוט זה לכווץ את ה-800 מגה לשתי רארים ולהעלות אחד אחד [אפילו בו זמנית] לג'מבומייל, ולשלוח לנמען קישור הורדה..

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;851255:
אין לי מנוי לג'מבו מייל.
ולמה לא לעשות זה חינם....
ואז בשני מיילים תוכלי לשלוח.
בעצם בכלל נראה לי שהרשומים יכולים עד שני ג'יגה.
את לא מפסידה מהלרשם - ורק מרוויחה, מנסיון של כמה שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;851326:
ולמה לא לעשות זה חינם....
ואז בשני מיילים תוכלי לשלוח.
בעצם בכלל נראה לי שהרשומים יכולים עד שני ג'יגה.
את לא מפסידה מהלרשם - ורק מרוויחה, מנסיון של כמה שנים.

רשומים חינמיים יכולים רק עד 500 מגה..
בתשלום זה עד 2000 מגה..

• הוסף לסימניות
על דרובוקס שמעתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה