שליחת SMS מהרשת, כיצד?

• הוסף לסימניות
יש לנו ברוך ד' טלפונים ניידים כשרים ללא SMS, ויש לי ספק מסויים שאפשר להשיגו רק ב-SMS, מישהו יודע מהי הדרך הנוחה/זולה ביותר לשלוח זאת דרך הרשת?
בדקתי את FASTSMS שם עולה בערך 30 אג' ליחי', ועסקי צריך לקנות סכום של 1000 יחי' (יוצא קצת יותר זול, אך אני לא צריך כעת כ"כ הרבה.
אשמח בתשובותיכם.

• הוסף לסימניות
דרך מי אתה מחובר לרשת? רימון, נתיב?

• הוסף לסימניות
יש תוכנות חינמיות ונקיות

חפש באתר לדעת

• הוסף לסימניות
התוכנה החינמית והיעילה ביותר היא TextMe.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ב"ה

אם אתה מחפש משהו מסודר, בתשלום שעובד תמיד.
יש כמה חברות בארץ שנותנות את השירות הזה, באמצעות חשבון שאתה קונה חבילה ומשתמש עד שהיא נגמרת, שווה לערוך השוואת מחירים.
חברות אלו מאפשרות לשלוח דרך האתר שלהם או באמצעות תוכנה שאתה מתקין על המחשב שלך.

אם אתה רוצא בחינם אז זה ככה
יש חברה אחת בארץ ICQ, שיש לה שרת ששולח מסרונים על חשבונה, ונראה לי שהמטרה שלה שישתמשו בתוכנה שלהם ותוך כדי שימוש יצפו בפרסומות.
ואם אתה מתקין את ICQ על המחשב שלך ושולח זה תקין לחלוטין ועובד ב 99%.
יש כמה תוכנות שמנצלות את השירות של ICQ לשליחת מסרונים ללא צורך בהתקנה וצפיה בפרסומות של ICQ.

הנה לדוגמה:
צפה בקובץ המצורף 39795

כבר ראיתי כמה תוכנות כאלו שקמו ונפלו, אני לא יודע בוודאות מה הסיבה אך אני מעריך שחברת ICQ חסמה אותם באיזו דרך שהיא.

קבצים מצורפים

• SMSenderV25.zip
    KB 115 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
התוכנה ICQ מעלה פירסומות לא ממש נקיות (בלשון המעטה).
יש תוכנה שחוסמת את הפירסומות, חוץ ממסך הפתיחה שאותו צריך לבטל ידנית בתפריט של הICQ שלא ייפתח.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 51.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י saryoram;263175:
ב"ה

אם אתה מחפש משהו מסודר, בתשלום שעובד תמיד.
יש כמה חברות בארץ שנותנות את השירות הזה, באמצעות חשבון שאתה קונה חבילה ומשתמש עד שהיא נגמרת, שווה לערוך השוואת מחירים.
חברות אלו מאפשרות לשלוח דרך האתר שלהם או באמצעות תוכנה שאתה מתקין על המחשב שלך.

אם אתה רוצא בחינם אז זה ככה
יש חברה אחת בארץ ICQ, שיש לה שרת ששולח מסרונים על חשבונה, ונראה לי שהמטרה שלה שישתמשו בתוכנה שלהם ותוך כדי שימוש יצפו בפרסומות.
ואם אתה מתקין את ICQ על המחשב שלך ושולח זה תקין לחלוטין ועובד ב 99%.
יש כמה תוכנות שמנצלות את השירות של ICQ לשליחת מסרונים ללא צורך בהתקנה וצפיה בפרסומות של ICQ.

הנה לדוגמה:
צפה בקובץ המצורף 39795

כבר ראיתי כמה תוכנות כאלו שקמו ונפלו, אני לא יודע בוודאות מה הסיבה אך אני מעריך שחברת ICQ חסמה אותם באיזו דרך שהיא.

ההגיון פשוט: ההודעות שנשלחות מהicq ממומנות ע"י אלו ששולחים מענה להודעה שהם קיבלו. כל הודעה נכנסת מכניסה לקופת החברה כחצי שקל, ומאפשרת רווח לחברה ושמונה smsים נוספים לשולח .

התוכנות הפיראטיות פותחות אלפי חשבונות, ומנצלות אותם רק לשם שליחת הודעות. ואכן, החברות מפעילות תוכנות שאמורות לזהות את החשבונות האלו ולחסום אותן, אבל לא תמיד מצליחות.

אגב, ישנו שירות נוסף בשם triplay.com שאחרי רישום והתקנה נותן לשלוח 100 הודעות חינם (לאחר מכן, עלות כל 100 הודעות היא 7.99 דולרים. אם מביאים בחשבון שער של 4 שקלים לדולר, מחיר SMS הוא 31 אגורות: תעריף סביר).

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;263179:
התוכנה ICQ מעלה פירסומות לא ממש נקיות (בלשון המעטה).
יש תוכנה שחוסמת את הפירסומות, חוץ ממסך הפתיחה שאותו צריך לבטל ידנית בתפריט של הICQ שלא ייפתח.
בהצלחה

התוכנה שהמלצתי עליה ויורם העלה היא ללא פרסומות פלאש. בנוסף, היא מאפשרת שליחה נוחה ללא הגבלה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני גם השתמשתי בת SMSENDR שהעלה יורם וזה עבד לי מצוין

• הוסף לסימניות
"אל תמנע טוב מבעליו"
מצאתי תוכנה שמאפשרת שליחת SMS חינם לחברות פלאפון, פרטנר (אורנג') וסלקום (כרגע לא למירס)
כתובת האתר של התוכנה - http://www.textme.eu.pn

קבצים מצורפים

• TextMeV26.zip
    KB 115.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ניתן לפנות אליי במיל שבחתימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה