שליטה מרחוק במהירות, חינמי + חסימת אינטרנט במחשב המרוחק ???

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני צריך לעבוד מהמחשב שלי על מחשב מרוחק
המחשב שלי חסום עם נטפרי, המחשב השני לא חסום כלל (המעסיק חילוני).
אני צריך שם לעבוד רק על 2 תוכנות, וגם לגשת לאימייל של המעסיק דרך אאוטלוק

האם למישהו יש עצה נכונה איך לעשות את זה הכי יעיל והכי מהיר והכי חלק
שרק מה שאני צריך יהיה פתוח לי והשאר יהיה סגור? (1)

כמו"כ לא מצאתי תוכנת שליטה מרחוק חינמית שתאפשר לי גם שימוש מסחרי,
או שימוש קבוע ורצוף בלי ניתוקים באמצע. מה בפועל עושים עם זה , יש עצה ? (2)

תודה ושבת שלום

• הוסף לסימניות
אז ככה, ברגע שתהיה מחובר למחשב המרוחק בשליטה מרחוק, לא תהיה לך אפשרות כלשהי לבצע סינון על התכנים והיכולות שלך - הרי זה כאילו אתה "יושב שם" לחלוטין.

לגבי האאוטלוק, בהנחה שמדובר ברשת שאיננה ארגונית והחשבון יושב תחת שרת של בזק וכדו' תוכל לפתוח אותו גם באמצעות ההאוטלוק במחשב האישי שלך.

לגבי תוכנת שליטה מרחוק, ברגע שאתה צריך לעבוד בשימוש רציף בתוכנות הדבר המומלץ וההגיוני ביותר הוא להשתמש ב RDP - שהיא השליטה מרחוק המובנית בווינדוס, זה יתן לך את הביצועים הטובים ביותר, כמובן שבשביל זה צריך להגדיר גם מהצד שלו אפשרות להשתלטות, מדובר על חברה גדולה או מעסיק קטן ?

• הוסף לסימניות
זו רשת מחשבים קטנה של 4-5 מחשבים וכולם מקבלים את האימיילים לאותו חשבון - זה בסדר ?

לי יש וינדוס ויסטה ולו יש כמדומה וינדוס 7 ולא הצלחתי להתחבר . אפשר לקבל הדרכה יותר מפורטת לאן אני נכנס - לסיוע מרחוק ? או לשולחן עבודה מרחוק ? מה עושים?

חוץ מזה שלגבי הסינון שמה זה עדיין לא פותר לי.

בברכת שבת שלום

• הוסף לסימניות
אז איך באמת ניתן ע"י חברות הסינון אפשרות של גלישה מרחוק?

• הוסף לסימניות
ראשית כל "תלמידים" מאוד אהבתי את החתימה שלך.
שאלה טובה שאלת, ותשובה אין לי עליה, קושיא נוספת בנושא הסינון היא כיצד יכול להיות ששיתוף קבצים P2P הם מאפשרים שזה הרבה יותר חמור מבחינת גבולות גלישה.

לגבי השאלה עצמה, בוא תעשה ניסיון, פתח את ההאוטלוק אצלך במחשב, בקש מהמעסיק את הסיסמא, ונסה להגדיר את התיבה אצלך במחשב, אם זה הולך - זכית !

לגבי הגדרת החיבור מרחוק, צריך מישהו שישב אצלו ויגדיר אפשרות לגישה מרחוק אל המחשב הספציפי המבוקש בראוטר, זה משהו שעדיף לא לבצע בשליטה מרחוק, על המעסיק פשוט לדבר עם איש המחשבים שלו - ולהסביר לו את המצב, זה הכל, אני מנחש שאין שם רשת מחשבים תחת Domain , אלא רשת פשוטה שהחיבור אליה אמור להיות פשוט.

ואכן לגבי הסינון זה לא יעזור, אך אם אתה נאלץ להתחבר אליו והוא לא מוכן לסנן, זה מה יש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2136719:
ראשית כל "תלמידים" מאוד אהבתי את החתימה שלך.
שאלה טובה שאלת, ותשובה אין לי עליה, קושיא נוספת בנושא הסינון היא כיצד יכול להיות ששיתוף קבצים P2P הם מאפשרים שזה הרבה יותר חמור מבחינת גבולות גלישה.

לגבי השאלה עצמה, בוא תעשה ניסיון, פתח את ההאוטלוק אצלך במחשב, בקש מהמעסיק את הסיסמא, ונסה להגדיר את התיבה אצלך במחשב, אם זה הולך - זכית !

לגבי הגדרת החיבור מרחוק, צריך מישהו שישב אצלו ויגדיר אפשרות לגישה מרחוק אל המחשב הספציפי המבוקש בראוטר, זה משהו שעדיף לא לבצע בשליטה מרחוק, על המעסיק פשוט לדבר עם איש המחשבים שלו - ולהסביר לו את המצב, זה הכל, אני מנחש שאין שם רשת מחשבים תחת Domain , אלא רשת פשוטה שהחיבור אליה אמור להיות פשוט.

ואכן לגבי הסינון זה לא יעזור, אך אם אתה נאלץ להתחבר אליו והוא לא מוכן לסנן, זה מה יש.

תודה על התשובה המפורטת.
מבין שאין תשובה ברורה, חוץ מזה לא הבנתי מילה...
תודה בכל אופן.
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
אמור לי מה לא ברור אשמח להסביר
שבת מבורכת

• הוסף לסימניות
שבוע טוב ותודה על כל ההסברים

אנסה לגבי האאוטלוק מה שאמרת
דבר שני : ניסיתי בעקרון לעבוד דרך החשבון מנהל ולפתוח חשבון אחר בוינדוס של אורח
ואז להגביל אותו דרך בקרת הורים (ז"א להגביל הכל ולפתוח רק את התוכנות שאני צריך +
אאוטלוק) אלא שזה קצת מסתבך לי [עם ההגדרות של הרשת, וכן לפעמים ההגדרות כאילו לא
נשמרות]
כמו"כ ניסיתי לעבוד באותו עקרון עם תוכנות כמו נורטון פמילי ודומות אלא שגם זה ללא הצלחה
מרובה (נורטון פאמילי לא הצלחתי כלל להתקין והשאר ממה שמצאתי כמו K9 (ככה השם?)
חוסמות לפי רשימה 'שחורה' ולא 'לבנה' - א"א לחסום הכל ורק חלק לפתוח)
[המעסיק נותן לי מחשב שיהיה רק שלי כך שעליו אני יכול לעשות מה שאני רוצה]
עוד שאלה האם יכול להיות חיבור תמידי לקישור מרחוק או שכל פעם אני צריך לבקש
ממי שנמצא פיזית ליד המחשב שיפתח את היישום.

אם יש לך או לאחרים מה לענות בקשר לכל זה ,
או אולי פתרון שעובד - מאוד אשמח.

שבוע טוב ומבורך

• הוסף לסימניות
אם המעסיק נותן מחשב שהוא רק שלך אז אפשר להתקין עליו חסימה של נתיב או של נטפרי בVPN או התוכנה של אתרוג/רימון

• הוסף לסימניות
אני אישית בנטפרי
האם זה יעלה לו כסף לעשות את החסימה ?

• הוסף לסימניות
אם המעסיק נותן לך מחשב רק שלך אז אשריך וטוב לך, כמו שאמר קודמי פשוט תתקין עליו חסימה ברמת המחשב עם תוכנה מקומית של אחת החברות הידועות וזהו, אל תסתבך עם נורטון ועם חשבון אורח וכדומה.... פשוט קח חסימה ידועה וזהו.

בעניין השליטה, ברגע שהכל מוגדר נכון ןהמחשב פתוח ומחובר לרשת אתה יכול להתחבר אליו, לא צריך שום יישום שירוץ או משהו כזה....

• הוסף לסימניות
שים לב. החסימה צריכה להיות ברמת המחשב ולא ברמת הרשת, לפי מה שתיארת מסתבר שכל המחשבים מחוברים לאותה רשת וממילא המעסיק לא יכול לחסום את הרשת כיון שאז ככל המחשבים ייחסמו שהרי הם חוברים לאותה רשת, עליך להתקין תוכנה על המחשב שששייך לך שתחסום אותו באופן ספציפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י loters;2136841:
אני אישית בנטפרי
האם זה יעלה לו כסף לעשות את החסימה ?
זה יעלה למישהו, זה כמה עשרות שקלים בחודש.
אני ישמח לעזור לכם באישי, אפשר לשלוח לי הודעה דרך הפורום או בהשארת הודעה באתר שבחתימה שלי.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה שהמחשב שלך בעבודה יהיה חסום לאינטרנט?
אני גם עובדת מהבית, מתחברת למחשב בעבודה ב-RDP
בקשתי שיחסמו לי במחשב בעבודה את האינטרנט מלבד אתרים ספורים שאני צריכה
החסימה היא לפי שם משתמש ב-WINDOWS כך שהיא לא מפריעה לשאר המשתמשים ברשת.
לי זה היה פתרון מעולה.
אגב- במחשב בבית יש לי נתיב
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רק עכשיו שם לב, אם זה מייל דרך אאוטלוק ו2 תוכנות שלא דורשות נט אז יש תוכנה חינמית ששמים על המחשב והיא תחסום את כל האינטרנט האחר.
הנה:
http://anti-net.co.il/?p=426
כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, אשמח לעזור לכם אישית.

• הוסף לסימניות
אנחנו עובדים משולחן עבודה מרוחק RDP וחוסמים לכל העובדים את אפשרות השיטוט במחשב וברשת על ידי שמגדירים שהחיבור יהיה רק לתוכנה הספציפית שאליה רוצים להיכנס
(אני אורזת להם איקון לחיבור מרוחק על ידי תוכנה Packaged Programs)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;2136711:
אז איך באמת ניתן ע"י חברות הסינון אפשרות של גלישה מרחוק?

בדיוק באותו מידה שהם אינם מונעים ממך לעלות לאוטו וליסע לשם.

נכתב ע"י qwerrrewq;2136719:

א. יש סינונים שזה סגור דוגמת נטפרי.
ב. גם באינטרנט לא מסונן פתוח P2P :), אז ליישב שהסינונים עשו מחצה וזה גם הרבה

• הוסף לסימניות
לשאלת פותח האשכול, חשוב לדעת מהו המחשב עליו הוא משתלט, מי משתמש בו מלבדו והאם הם צריכים אינטרנט פתוח.
יש גם את האופציה של שקדיה, שגם אצלנו זה עובד ככה (עם RemoteApp) שלמתחבר מרחוק אין חלון של מחשב אלא נטו חלון של התוכנה המרוחקת.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
למען האמת ישנם מספר תוכנות מעולות בשוק לשליטה מרחוק בהם תוכלו להשתמש בקלות ולשלוט במחשב השני תוך פחות מדקה, השתיים העיקריות הן TeamViewer ו-AnyDesk ואותן יוכל להוריד הלקוח דרך אתר www.131.co.il בלחיצת כפתור, כל שנותר לכם לעשות הוא להנחות את הלקוח להכנס לאתר המצורף ומשם יבחר בתוכנה הרצויה ויוכל להשתמש בה ללא צורך בהתקנה!

• הוסף לסימניות
אני רק עכשיו שם לב, אם זה מייל דרך אאוטלוק ו2 תוכנות שלא דורשות נט אז יש תוכנה חינמית ששמים על המחשב והיא תחסום את כל האינטרנט האחר.
הנה:
http://anti-net.co.il/?p=426
כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, אשמח לעזור לכם אישית.
זהירות , כמדומה לי שזה גירסה ישנה של נתיב , חוצמזה שזה בדיחה לעקוף אותה
היא מאוד לא תואמת גירסאות חדשות של וינדוס 10 .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה