נכתב ע"י נקודת מחשבה;1445383:יש תוכנות אחרות שיכולות לעשות את זה
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1445383:יש תוכנות אחרות שיכולות לעשות את זה
נכתב ע"י riki aharon;1445392:אפשר להרשם לתוכנת team viewer פעם אחת ואז את מקבלת סיסמא קבועה לכל מחשב.
זה חוסך לך את העניין של לרשום סיסמא כל פעם.
בכל מקרה, מישהו יהיה צריך להדליק לך את המחשב כשהוא כבוי.
נכתב ע"י שי אבידר;1445434:בטח שיש אפשרות להדליק את המחשב מרחוק אם יש לו תמיכה לכך בbios נקרא wake on lan צריך כמובן לערוך כמה הגדרות ואפשר לקרוא מדריכים איך לעשות זאת נראה לי שהרבה לוחות תומכים בטכנולוגיה הזאת וצריך לברר על כל לוח בנפרד...
נכתב ע"י זוהר טל;1445437:טורקית בשבילי...
אפשר קצת הסבר?
תודה
עולה לי עכשיו רעיון, אולי אפשר ליצור פקודה במחשב שתדליק אותו אוטומטית בשעה מסוימת. זה דמיון או משהו מציאותי?
נכתב ע"י שי אבידר;1445462:רעיון נחמד אבל אין מי שיצדיק אותו כי אין פקודה להדליק מחשב כדי להדליק מחשב צריך טריגר חומרתי ולא תוכנתי - פקודה היא במסגרת התוכנה וחייבת מחשב פועל לבצע אותה..
לגבי הסבר על wake on lan זה תמיכה בלוח האם של הדלקה דרך כרטיס הרשת..וכמו שאמרתי צריך לבדוק כל לוח ספציפי אם הוא תומך בזה..
כמו שהבנת (אם קראת את התגובות) לא ניתן דרך התוכנה שהזכרת להשתלט מרחוק על מחשב ישן/מכובה התוכנה זקוקה לאישור מהמחשב אליו מתחברים כשהוא דלוק
חשבתי שאולי השתנה דברים 3 שנים...כמו שהבנת (אם קראת את התגובות) לא ניתן דרך התוכנה שהזכרת להשתלט מרחוק על מחשב ישן/מכובה התוכנה זקוקה לאישור מהמחשב אליו מתחברים כשהוא דלוק
גם ב teamviewer? חשבתי שזה רק בתוכנות מסוימות, אני לא כ"כ מעודכן...בטח שאפשר , בתנאי שזה מחשב שהוכנס לניהול מראש וכו , אני עושה את זה כל הזמן.
מה פרוש לניהול מראש???בטח שאפשר , בתנאי שזה מחשב שהוכנס לניהול מראש וכו , אני עושה את זה כל הזמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים