שליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה?
האם יש אפשרות להכנס למחשב מרוחק גם כשהמחשב ההוא מכובה?
תמיד אני משתמשת עם teamview, הבעיה שאני צריכה כל פעם לדאוג למישהו שידליק את המחשב ויגיד לי את הסיסמה.
ואם אפשר, באיזה תוכנה? ואיך?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש תוכנות אחרות שיכולות לעשות את זה

• הוסף לסימניות
אפשר להרשם לתוכנת team viewer פעם אחת ואז את מקבלת סיסמא קבועה לכל מחשב.
זה חוסך לך את העניין של לרשום סיסמא כל פעם.
בכל מקרה, מישהו יהיה צריך להדליק לך את המחשב כשהוא כבוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki aharon;1445392:
אפשר להרשם לתוכנת team viewer פעם אחת ואז את מקבלת סיסמא קבועה לכל מחשב.
זה חוסך לך את העניין של לרשום סיסמא כל פעם.
בכל מקרה, מישהו יהיה צריך להדליק לך את המחשב כשהוא כבוי.

מספיק שהמחשב יהיה דלוק או שאני צריכה שגם התוכנה תהיה מופעלת?
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שאפשר להדליק את המחשב מרחוק.

אבל יש אפשרות לסיסמת כניסה קבועה שלא תצטרכי כל פעם לבקש את הסיסמא החדשה..

• הוסף לסימניות
בטח שיש אפשרות להדליק את המחשב מרחוק אם יש לו תמיכה לכך בbios נקרא wake on lan צריך כמובן לערוך כמה הגדרות ואפשר לקרוא מדריכים איך לעשות זאת נראה לי שהרבה לוחות תומכים בטכנולוגיה הזאת וצריך לברר על כל לוח בנפרד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1445434:
בטח שיש אפשרות להדליק את המחשב מרחוק אם יש לו תמיכה לכך בbios נקרא wake on lan צריך כמובן לערוך כמה הגדרות ואפשר לקרוא מדריכים איך לעשות זאת נראה לי שהרבה לוחות תומכים בטכנולוגיה הזאת וצריך לברר על כל לוח בנפרד...

טורקית בשבילי...
אפשר קצת הסבר?
תודה

עולה לי עכשיו רעיון, אולי אפשר ליצור פקודה במחשב שתדליק אותו אוטומטית בשעה מסוימת. זה דמיון או משהו מציאותי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1445437:
טורקית בשבילי...
אפשר קצת הסבר?
תודה

עולה לי עכשיו רעיון, אולי אפשר ליצור פקודה במחשב שתדליק אותו אוטומטית בשעה מסוימת. זה דמיון או משהו מציאותי?

רעיון נחמד אבל אין מי שיצדיק אותו כי אין פקודה להדליק מחשב כדי להדליק מחשב צריך טריגר חומרתי ולא תוכנתי - פקודה היא במסגרת התוכנה וחייבת מחשב פועל לבצע אותה..
לגבי הסבר על wake on lan זה תמיכה בלוח האם של הדלקה דרך כרטיס הרשת..וכמו שאמרתי צריך לבדוק כל לוח ספציפי אם הוא תומך בזה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1445462:
רעיון נחמד אבל אין מי שיצדיק אותו כי אין פקודה להדליק מחשב כדי להדליק מחשב צריך טריגר חומרתי ולא תוכנתי - פקודה היא במסגרת התוכנה וחייבת מחשב פועל לבצע אותה..
לגבי הסבר על wake on lan זה תמיכה בלוח האם של הדלקה דרך כרטיס הרשת..וכמו שאמרתי צריך לבדוק כל לוח ספציפי אם הוא תומך בזה..

בלוח שתומך יש אפשרות תזמון הדלקה בbios

• הוסף לסימניות
נכון מאוד עשרים ושתים התותח ותודה שהזכרת לנו את האפשרות הזו..(רק אציין שאע"פ שתזמון הדלקת מחשב בביוס היא פונקציה תוכנתית אבל המערכת הזו - bios עובדת כל הזמן ולכן יכולה להריץ את תזמון ההדלקה התוכנתי כשיש מתח ללוח מהספק כמובן..חשוב היה לי לציין זאת שלא לסתור את הכלל שאמרנו)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה של הנושא הישן...
אך מה נשאר?
יש אפשרות להשתלט על מחשב בתוכנת teamviewer גם כשהמחשב ישן\מכובה ??
אם כן, איך??
נ.ב. יש לי כבר סיסמה קבועה.

אשמח לכל מידע בנושא, תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כמו שהבנת (אם קראת את התגובות) לא ניתן דרך התוכנה שהזכרת להשתלט מרחוק על מחשב ישן/מכובה התוכנה זקוקה לאישור מהמחשב אליו מתחברים כשהוא דלוק

• הוסף לסימניות
כמו שהבנת (אם קראת את התגובות) לא ניתן דרך התוכנה שהזכרת להשתלט מרחוק על מחשב ישן/מכובה התוכנה זקוקה לאישור מהמחשב אליו מתחברים כשהוא דלוק

בטח שאפשר , בתנאי שזה מחשב שהוכנס לניהול מראש וכו , אני עושה את זה כל הזמן.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאולי השתנה דברים 3 שנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה