שליטה מרחוק

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ על תוכנה לשליטה מרחוק חינמית?
חוץ מ TeamViwer, AMMYY, LogMeIn

• הוסף לסימניות
יש את ה ShowMyPC

עובד יפה מאוד

• הוסף לסימניות
דבר ראשון למשתמש המצוי מה שהזכרת הם הכי טובים
מעבר לכך קיימים למקצוענים מכיוון שצריך הגדרות פתיחת פורטים בדרך ולעיתים גם הגדרות אבטחה

באופן כללי מה הדרישות לחיבור למקום קבוע או מזדמן??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;546330:
דבר ראשון למשתמש המצוי מה שהזכרת הם הכי טובים
מעבר לכך קיימים למקצוענים מכיוון שצריך הגדרות פתיחת פורטים בדרך ולעיתים גם הגדרות אבטחה

באופן כללי מה הדרישות לחיבור למקום קבוע או מזדמן??
לחיבורים מזדמנים.
עם הTeamViwer אני מסתבכת, התקנתי גירסה מתקדמת שדורשת תשלום ומאז אני לא מצליחה להסיר אותה וכשאני מתקינה את הגירסאות הקודמות הוא לא מתחבר לי.
שאר התוכנות משום מה לא מצליחות להיות מותקנות במחשבים שלהם אני רוצה להתחבר
נכתב ע"י miller;546327:
יש את ה ShowMyPC

עובד יפה מאוד
נכון!
אני זוכרת שהשתמשתי בה פעם אנסה שוב לפתוח אותה.
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;546335:
לחיבורים מזדמנים.
עם הTeamViwer אני מסתבכת, התקנתי גירסה מתקדמת שדורשת תשלום ומאז אני לא מצליחה להסיר אותה וכשאני מתקינה את הגירסאות הקודמות הוא לא מתחבר לי.

מי שרוצה להשתמש בה לא מתקין אותה לעולם כי ההתקנה משאירה רושם ברגיסטרי

תסירי את התוכנה
תעבירי את הרגיסטרי לברירת מחדל
בצעי לאחר מכן ניקוי יסודי לרגיסטרי להסרת ערכים של התוכנה
ומהיום תעבדי איתה באופן של הרצה בלי התקנה

תדאגי לתוכנה צד שלישי שתסיר את קבצי הLOG של התוכנה הנמצאים ביעד הבא:

USERPROFILE%\Application Data\TeamViewer

לא הסתדרת
אולי תשלמי להם על שימוש פרטי זה גרושים ותוכלי להשתמש בזה בלי הפסקה

• הוסף לסימניות
ממממ.... מידי מסובך:rolleyes:

מה זה הרגיסטרי? איך מגיעים לזה?

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להתחבר אפילו עם הshowmypc
כנראה יש לי בעיה ספציפית במחשב.

חבל:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;546722:
לא מצליחה להתחבר אפילו עם הshowmypc
כנראה יש לי בעיה ספציפית במחשב.

חבל:(

תבדקי את אתם שניכם עם אותה הגירסה של הshowmypc.

וגם תנסו להפעיל את המחשב מחדש, אצלי זה עזר לפעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miller;546725:
תבדקי את אתם שניכם עם אותה הגירסה של הshowmypc.

וגם תנסו להפעיל את המחשב מחדש, אצלי זה עזר לפעמים.

תפעילו בשני המחשבים את אותו קובץ.

כמו"כ ניתן לנסות להפעיל את הטיםוייור מהגירסא הישנה יותר, (להפעיל בשני המחשבים את אותה התוכנה)
http://www.teamviewer.com/link/?url=842558&id=1874647853

• הוסף לסימניות
הצלחתי להפעיל את הshowmypc הבעיה שלו שהוא איטי ונתקע וכשאני רוצה לחבר שוב הוא נותן הודעת שגיאה- connection closed וצריך להפעיל מחדש את המחשב....

בינתיים זה עדיף מכלום, מקוה להצליח לחדש שוב את הteamviwer שהכי חלק ונחמד מכל האופציות האחרות.

• הוסף לסימניות
מכל המליון אפשרויות שיש - בעצם יש 3 סוגים עיקריים
1. אלו שמבוססים על פרוטוקול RDP של MS - שזה השולחן עבודה מרחוק והטרמינל סרוור של השרתים -הוא הכי יעיל מבחינת תעבורה , האינטגרציה שלו הכי טובה עם המערכת הפעלה. החסרון הכי מפורסם של הפרוטוקול הזה הוא שהוא לא יודע לעבוד מאחורי NAT (דהיינו מאחורי שיתוף כתובת IP עי ראוטר וכדו) ואז צריך הפניית פורטים.
יש הרבה תוכניות לשנות את זה בגירסאות העתידיות שלו, כרגע יש כמה פתרונות שיודעים לנתב את התקשורת שלו דרך ה NAT כמו למשל AMMYY שיודע לעבוד עם RDP דכך התעבורה שלו. יש עוד כמה כלים כאלו. מבחינת אבטחה הוא גם הכי מתקדם (בגירסאות החדשות שלו עכ"פ)
2. הכי פופולרי ונפוץ תחת מליון שמות הוא כמובן VNC. הוא קוד-פתוח ומופיע תחת כמה גירסאות עיקריות כמו REALVNC או TIGHT VNC ו ULTRAVNC.
הוא מאוד גמיש ולכן לא דומה הפצה אחת שלו למשנה. לכן גם קשה מאוד להכליל.
בגדול - הוא לא יעיל ככ. האבטחה שלו לא משהוא (בחלק מהגירסאות הוא שומר את הסיסמה שלו בצורה לא מוצפנת ברגיסטרי...) מדמה התצוגה שלו לא עובד טוב עם ה WDDM שזה המודל תצוגה החדש של MS ב7 ובויסטה. יש כאמור כמה הפצות שלו ובחלק זה יותר טוב.
למשל SHOWMYPC יושב על ULTRAVNC ואפילו לא טרחו להסתיר את זה. הוא חינמי לכן הרבה פתרונות משתמשים בו. כמו גם TEAMVIEWER ועוד.
3. LOGMEIN - הוא לדעתי הטוב מכולם. הוא מבוסס על פרוטוקול יחודי של החברה (פעם היה להם שם אחר - לא זוכר) הוא גם מאוד גמיש מבחינת חומת אש ו NAT , גם מאוד יעיל מבחינת התקורה של התעבורה, עובד באינטרציה מלאה עם בקרת המשתמשים של וינדוס ועם מנגנון התצוגה החדש של 7.

• הוסף לסימניות
מה הכי מומלץ לשימוש בין שני מחשבים המחוברים ביניהם ברשת באופן קבוע (ללא אינטרנט)?

• הוסף לסימניות
מהם השימושים בתוכנת שליטה?
אשמח לקבל קצת הסבר עליה ועל הצורך בה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;547080:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
אף אחד לא יודע לענות לי?

• הוסף לסימניות
ShowMyPC3055.exe אני משתמש בזה וזה ממש מצוין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;547914:
אף אחד לא יודע לענות לי?

התוכנה מיועדת לחבר שתי מחשבים, כאשר ממחשב אחד אפשר להשתמש במחשב השני, כאילו אנחנו יושבים לידו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;547080:

נכתב ע"י dafdefet;547914:
אף אחד לא יודע לענות לי?
כי השימוש בה מאוד ספציפי.

למעשה, התוכנה מאפשרת גישה למחשב אחר ע"י קוד וכך ניתן לקבל / לתת שליטה על מחשב רחוק.
משמש בעיקר לתמיכה טכנית בבעיות חומרה
יכול לשמש כקורס אונליין ויעיל גם בעבודה עם שותף, ועוד
מקוה שעניתי.

• הוסף לסימניות
רק שחשוב להדגיש שזה הרבה יותר איטי מלעבוד ממש על המחשב הרגיל,
זה ממש לא מתאים לעבודה שוטפת או משהו כזה.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה