שליטה על המחשב מרחוק

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם קיימת איזו תוכנה חינמית לגישה למחשב אחר מרחוק?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני התקנתי בינתיים TeamViewer
עוד לא ניסיתי כ"כ.
אבל אני צריך משהו, שמצד הלקוח זה יהיה מאמץ מינימאלי. זאת אומרת, שאני אוכל לעשות לו הזמנה והוא יתקין את כל מה שצריך בכמה קליקים.

• הוסף לסימניות
כל תוכנה. אתה צריך לתת לו קובץ להוריד, והוא אומר לך מספר וזהו.
הכי הכי קל זה AMMYY.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;976812:
הכי הכי קל זה AMMYY.

טכנאי אחד אמר לי ש AMMYY עושה בעיות על אתרוג ורימון, ולכן עדיף TEAMVIEWER

• הוסף לסימניות
הכי פשוטה, בעברית וללא התקנה.

בקשה.

קבצים מצורפים

• ShowMyPC3105.rar
    2.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
כל התוכנות מצריכות אישור מהצד השני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;976813:
טכנאי אחד אמר לי ש AMMYY עושה בעיות על אתרוג ורימון, ולכן עדיף TEAMVIEWER

גם באתרוג וגם ברימון היא לא עשתה לי בעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעילות;977437:
בסוף מצאתי כאן: https://secure.logmein.com/
bris, לזה התכוונת? אני הבנתי שזה רק לנסיון, יש חינמי לתמיד?
תודה רבה מראש.
הפרו הוא בתשלום ולתקופת ניסיון קצרה... אחר כך זה הופך לשליטה רגילה ללא תוספות שונות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;977445:
הפרו הוא בתשלום ולתקופת ניסיון קצרה... אחר כך זה הופך לשליטה רגילה ללא תוספות שונות....

יש גם חינמי לצמיתות עם פחות אפשרויות , והוא פחות משגע את השכל מה TEAMVIEWER.... שהוא לא בדיוק חינמי אם זה לצרכי עבודה...

יש לו יתרון גדול בסביבות מאובטחות מאוד כמו חומות-אש ופרוקסים הוא עובר טוב יותר מכל VNC ו TEAMVIEWER...

יש לו גם קצת חסרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;978005:
יש גם חינמי לצמיתות עם פחות אפשרויות , והוא פחות משגע את השכל מה TEAMVIEWER.... שהוא לא בדיוק חינמי אם זה לצרכי עבודה...

יש לו יתרון גדול בסביבות מאובטחות מאוד כמו חומות-אש ופרוקסים הוא עובר טוב יותר מכל VNC ו TEAMVIEWER...

יש לו גם קצת חסרונות.

אשמח לדעת יתרונות מול חסרונות...
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;976812:
הכי הכי קל זה AMMYY.

באמי צריך להגדיר לבד סיסמה, לא?
בטיים ויואר הוא נותן לבד,
יתרון לטיים ויואר, שאפשר להגדיר גישה לא מאויישת, ולאחמ"כ אתה יכול להיכנס דרך האתר לכל המחשבים שנמצאים מתחת לשם המשתמש שלך....

חסרון גדול שהוא עובד לאט בשעות העומס בעיקרון, האמי יותר טוב מבחינה זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה