כללי שליטה על תיבות טקסט

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעמד ספר ועשיתי לו מיספור ידני - על ידי שעשיתי במסטאר תיבות טקסט קטנות ולשם שפכתי את המספרים, בעמוד ימני מיקמתי את המספר בצד ימין (כלפי חוץ) ובעמוד שמאל בצד שמאל.
הבעיה היא שעכשיו הוספתי עמוד בתחילת הספר וכל התוכן זז קדימה כולל התיבות טקסט עם המספרים, ועמוד שהיה ימני עכשיו הוא שמאלי אבל המספר שלו נשאר בצד ימין כמו שהיה...
מה הפתרון?
איך אני יכול לגרום שהסטורי של המיספור לא יזוז?

• הוסף לסימניות
גם לי הייתה אותה בעיה בשני קבצים.
הפתרון הוא כך: שים לב לקו המפריד בכפולת הדפים בחלונית הדפים, שיהיה במרכז בדיוק ולא ינטה ימין או שמאל, ושהדפים יהיו אחד מתחת לשני בדיוק באותה צורה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagayros;1314819:
הפתרון הוא כך: שים לב לקו המפריד בכפולת הדפים בחלונית הדפים, שיהיה במרכז בדיוק ולא ינטה ימין או שמאל, ושהדפים יהיו אחד מתחת לשני בדיוק באותה צורה.
בהצלחה!
אבל מדובר שהמספר אינו ממורכז כלל!
יש למחוק לדעתי כל הסטורי ולהזרים מחדש.
אם משום צה אי אפשר אפשר לכתוב לזה סקריפט 0
וגם כמדומני יש סקריפט בתשלום של הרבס שעושה שיקוף לאובייקטים

לחלופין תוסיף מספר זזוגי של דפים וכך זה לא ישנה את התוכן, ואחר כך תמחק דף אחד מהישנים. כמובן אם זה אפשרי מצד התוכן

• הוסף לסימניות
לא משנה מיקום המספר. משנה מיקום הקו המפריד של הכפולה (Sperd). דיברתי מבחינת צורת הדף, שהדפים יתחילו זה מתחת לזה. אצלי בכל אופן זה הסתדר, והיה מספר עמוד בצד ימין ומספר עמוד בצד שמאל, ולא הוצרכתי להזרים את הטקסט מחדש..

• הוסף לסימניות
בהצלחה!
הבעיה נשארה
על כל פנים תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה