שלייקעס אדום!

• הוסף לסימניות
איזה חדות! מקסים!
השניה מעולה
הזוית של השלישית לא משו.. לא סימפטי לראות את הנחיריים מלמטה גם אם הם נקיות...

ובקטנה- נראה שהוא קיבל מכה במצח כמה ימים קודם- בפוטושופ זה דקה עבודה

• הוסף לסימניות
רוחי זה מאוד יפה!

תפיסות יפות ומתוקות.

לי אין בעיה עם הזוית בעיני זה חלק מהילד והתיעוד..
פה החדות מצוינת והחשיפה נראת טובה אולי כדאי לחמם את הצבעים.

• הוסף לסימניות
ת'אמת. היום גיליתי שהתמונות שאני רואה בפרוג - גם מה שאני מעלה וגם של אחרים. לגמרי לא אותם צבעים של המקורי.! מבאס. כי ברגיל זה חם ויפה+ .
זה נראה לי עכשיו קריר מאד. לא יודעת למה וחבל!

• הוסף לסימניות
חמוד מאד
תפתחו את התמונה ותראו את הצבעים היפים
ממש לא להשוות

• הוסף לסימניות
רוחי, מקסים!
קיבל מכה במצח המסכן...יש פלסטר בפוטושופ :);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1588369:
חמוד מאד
ממש לא להשוות

צודקת.
וואו, איזה הבדל!

• הוסף לסימניות
הראשונה והשניה-
חדות מטורפת וצבעים טובים
השלישית הרבה פחות טובה ולא מספיק חדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.א.;1583034:
ת'אמת. היום גיליתי שהתמונות שאני רואה בפרוג - גם מה שאני מעלה וגם של אחרים. לגמרי לא אותם צבעים של המקורי.! מבאס. כי ברגיל זה חם ויפה+ .
זה נראה לי עכשיו קריר מאד. לא יודעת למה וחבל!

המסך שלך מכויל?
במסכים ביתיים (עד 4000 ש"ח...) די מצוי זיוף קטן של כחול או אדום, ואפשר לפתור את הבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;1588369:
חמוד מאד
ממש לא להשוות

מוזר אבל נכון.
ואני כבר באתי לומר שחוץ מהשלייקעס אין שם שום אדום.....

טוב מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה