כללי שליפת עמוד מקובץ PDF מרובה עמודים

• הוסף לסימניות
שלום,
איך אני שולף עמוד אחד מתוך קובץ PDF עם הרבה עמודים? מה שעשיתי עד עכשיו היה למחוק את שאר העמודים ולשמור בשם חדש, יש רעיון יותר טוב?

• הוסף לסימניות
document>extract pages

קבצים מצורפים

• extract.PNG
    KB 10.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מסמך> פרוס עמודים דחוסים> פרוס עמודים דחוסים כקבצים נפרדים

• הוסף לסימניות
גרירת העמ' הרצוי מחוץ לתוכנה,
למשל לשולחן העבודה,
נוצר קובץ חדש עם העמ' הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1429682:
מסמך> פרוס עמודים דחוסים> פרוס עמודים דחוסים כקבצים נפרדים
איך אני מגיע ל"מסמך?
אני עשיתי עד היום הדפסה עמוד .... והדפסתי ל פי די אף

• הוסף לסימניות
גרירת העמ' הרצוי מחוץ לתוכנה,
למשל לשולחן העבודה,
נוצר קובץ חדש עם העמ' הרצוי.

לא עובד אצלי (אקרובט)... ניסיתי בכל מיני דרכים ולא עובד

• הוסף לסימניות
יש לכם גרסת פרו או רק רידר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1430582:
איפה אני יכול לבדוק איזה פי די אף יש לי?

לפי השאלה נראה שאין לך את תוכנת האקרובט המורחב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1430582:
איפה אני יכול לבדוק איזה פי די אף יש לי?

תסתכל בתמונה שהעלו, בשורה העליונה, רשום adobe acrobat pro. אצלך בטח רשום adobe reader

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה